Gimeg gasdrukregelaarset Universeel 50 mbar Kombi X 1/4 inch links (150 cm)

No. d'article 5601230
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaarset mag niet ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur,
Prix de vente conseillé
€ 20,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaarset mag niet ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 50 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de universele gasdrukregelaarset van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze universele gasdrukregelaarset van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 50 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar en een gasslang. Dit product heeft een combi ingangsaansluiting en een 1/4 inch links uitgangsaansluiting. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Deze regelaarset van Gimeg is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze universele gasdrukregelaar van 50 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Spécifications
Marque Gimeg
EANCode 8712757437818

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours