Travellife Humid-ex absorbeur d'humidité

No. d'article 1416390
Houd jouw camper of caravan fris en schoon met de Travellife Humidex luchtontvochtiger. De vochtvanger verlaagt de luchtvochtigheid en voorkomt zo muffe geuren en schimmelvorming. Bestrijd vocht en een muffe geur De Travellife Humidex luchtontvochtiger kan ruimtes ontvochtigen tot 60 m 3 . Dat
Prix de vente conseillé
€ 18,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Houd jouw camper of caravan fris en schoon met de Travellife Humidex luchtontvochtiger. De vochtvanger verlaagt de luchtvochtigheid en voorkomt zo muffe geuren en schimmelvorming.

Bestrijd vocht en een muffe geur

De Travellife Humidex luchtontvochtiger kan ruimtes ontvochtigen tot 60 m3. Dat maakt hem ideaal voor afgesloten ruimtes met weinig ventilatie, waaronder campers, caravans en boten. De luchtontvochtiger bestrijdt vocht en voorkomt daarmee schimmelvorming. Deze vochtvanger is gevuld met ultra absorberende granulaatkristallen. Vocht in de lucht bindt zich aan deze granulaatkristallen, waardoor het uit de lucht gehaald wordt. Dit druppelt vervolgens in de handige opvangbak. Leeg de opvangbak eenvoudig met behulp van de schenktuit. De muffe geur verdwijnt en schimmelvorming wordt voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Voorkomt muffe geuren en schimmelvorming
  • Verlaagt de luchtvochtigheid
  • Ontvochtiging van ruimtes tot 60 m3
  • Gevuld met ultra absorberende granulaatkristallen
  • Complete set, klaar voor gebruik

Inclusief granulaatkristalvulling

De luchtontvochtiger van Travellife is compleet, inclusief 1 kg granulaatkristalvulling. Hij is gemakkelijk gebruiksklaar te maken en lost het vochtprobleem snel op. Verwijder het rooster en vul het mandje met de granulaatkristallen. Plaats nu het rooster er weer bovenop en laat de vochtvanger zijn werk doen. Tijdens het gebruik zul je geen last hebben van het product. De luchtontvochtiger werkt zonder elektriciteit en is daarom compleet geluidloos. Daarnaast geeft hij geen geur af. De ontvochtiger is bovendien duurzaam. Vul het product na verloop van tijd gemakkelijk na met de Travellife luchtontvochtiger navulling van 1 kg. Let op! Giet eerst het water uit de waterbak vóór je hem navult.

De Travellife Humidex luchtontvochtiger haalt met behulp van ultra absorberende granulaatkristallen het nodige vocht uit de lucht. Ideaal voor afgesloten ruimtes tot 60 m3 met weinig ventilatie. Voorkom schimmel én houd jouw camper, caravan of boot fris met deze handige ontvochtiger.

Spécifications
Marque Travellife
Série Humidex
EANCode 8712757475650
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Gris
Poids net (kg) 1,5
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours