Travellife brosse de lavage Ultra

No. d'article 1416380
Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Travellife wasborstel Ultra. Deze borstel heeft een zachte borstelkop voor een schoon voertuig, zonder strepen of krassen. Uitgerust met een handige ingebouwde shampoo aansluiting met regelaar. Ingebouwde shampoo aansluiting De Travellife
Prix de vente conseillé
€ 41,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Travellife wasborstel Ultra. Deze borstel heeft een zachte borstelkop voor een schoon voertuig, zonder strepen of krassen. Uitgerust met een handige ingebouwde shampoo aansluiting met regelaar.

Ingebouwde shampoo aansluiting

De Travellife wasborstel Ultra is geschikt voor het schoonmaken van een camper of caravan. Hij verwijdert vuil gemakkelijk en snel. De borstel is dankzij de kunststof Gardena wateraansluiting eenvoudig aan te sluiten op een waterslang. Daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde shampoo aansluiting. Water en shampoo mengen tijdens het schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig! De hoeveelheid shampoo is te doseren met de regelaar. Zo komt het juiste mengsel eenvoudig uit de borstel. De borstel heeft een grote borstelkop met een afmeting van 35x15 cm. Door het zachte materiaal geeft de borstel een optimaal, streepvrij en ultra schoon resultaat.

Let op! Om gebruik te maken van de shampoo aansluiting heb je ook de los verkrijgbare Travellife shampoo cartridge nodig.

Belangrijkste voordelen

  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Ingebouwde shampoo aansluiting en regelaar
  • Krasvrij schoonmaken door extra zachte borstelkop
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

De steel van de Travellife wasborstel Ultra is gemaakt van stevig aluminium. Hij buigt hierdoor niet onder druk. Door de telescopisch verstelbare steel van 89-173 cm kan je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Denk aan het dak van jouw voertuig. Na gebruik kun je de steel weer in elkaar schuiven en vervolgens gemakkelijk opbergen. Een camper of caravan heeft een dunnere laklaag dan een auto. Het is daarom belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor het schoonmaken van de voertuigen. De producten van Travellife zijn speciaal ontworpen voor een schone camper of caravan zonder dat er krassen ontstaan.

Met de Travellife wasborstel Ultra zorg je eenvoudig voor een schone camper of caravan zonder krassen. Combineer de borstel met de los verkrijgbare shampoo cartridges. Dankzij de regelaar creëer je de perfecte samenstelling van shampoo en water.

Spécifications
Marque Travellife
Modèle Ultra
EANCode 8712757475643
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Argent
Largeur du produit (cm) 35
Hauteur (cm) 15
Longueurt (cm) 173
diamètre du bâton (mm) 30
Garantie 2 année
Marque CE
Inclinable de jusqu’à 89-173 cm

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours