Travellife brosse de lavage Plus

No. d'article 1416370
Zorg voor een schone camper of caravan met de Travellife wasborstel Plus. De borstel met ingebouwde shampoo aansluiting mengt water en shampoo tijdens het schoonmaken. Met de gebruiksvriendelijke borstel maak je jouw voertuig eenvoudig kras- en streeploos schoon. Ingebouwde shampoo aansluiting
Prix de vente conseillé
€ 36,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Zorg voor een schone camper of caravan met de Travellife wasborstel Plus. De borstel met ingebouwde shampoo aansluiting mengt water en shampoo tijdens het schoonmaken. Met de gebruiksvriendelijke borstel maak je jouw voertuig eenvoudig kras- en streeploos schoon.

Ingebouwde shampoo aansluiting

De Travellife wasborstel Plus is uitermate geschikt voor het schoonmaken van een camper of caravan. De kop van de wasborstel heeft een afmeting van 27x12 cm. Hiermee maak je de buitenkant van het voertuig eenvoudig en snel schoon. Het product is dankzij de Gardena wateraansluiting direct aan te sluiten op een watertoevoerpunt. Bovendien bevat de borstel een ingebouwde shampoo aansluiting. Draai de shampoo cartridge erop en regel de hoeveelheid shampoo met de regelaar. De borstel heeft tevens gespleten polyester punten, waardoor het vuil verwijderd wordt zonder dat er krassen ontstaan.

Let op! Om gebruik te maken van de shampoo aansluiting heb je ook de los verkrijgbare Travellife shampoo cartridge nodig.

Belangrijkste voordelen

  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Ingebouwde shampoo aansluiting en regelaar
  • Krasvrij schoonmaken door gespleten polyester punten
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

De Travellife wasborstel Plus is voorzien van een handige telescopisch uitschuifbare steel. Dankzij de lengte van 135-245 cm kun je eenvoudig lastig bereikbare plekken schoonmaken. De steel is bovendien gemaakt van aluminium, waardoor hij niet buigt. De producten van Travellife maken het schoonmaken van voertuigen eenvoudig. Je verwijdert vuil gemakkelijk, zonder dat de lak van jouw camper, caravan of auto wordt beschadigt.

Met de Travellife wasborstel Pro maak je jouw camper of caravan eenvoudig en krasvrij schoon. Mede dankzij de handige ingebouwde shampoo aansluiting en regelaar. Combineer de borstel met andere Travellife schoonmaakproducten voor een perfect resultaat.

Spécifications
Marque Travellife
Modèle Plus
EANCode 8712757475636
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Argent
Largeur du produit (cm) 27
Hauteur (cm) 12
Longueurt (cm) 245
diamètre du bâton (mm) 30
Garantie 2 année
Marque CE
Inclinable de jusqu’à 135-245 cm

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours