Travellife brosse de lavage Microfibre

No. d'article 1416350
Gebruik de Travellife wasborstel Microvezel voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken schoon worden. Microvezel wasborstel voor optimale
Prix de vente conseillé
€ 33,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gebruik de Travellife wasborstel Microvezel voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken schoon worden.

Microvezel wasborstel voor optimale vuilopname

De Travellife wasborstel Microvezel maakt het wassen van jouw voertuig een eenvoudige klus. De wasborstel bevat microvezels, waardoor vocht en vuil uitstekend geabsorbeerd worden. Met een schoon voertuig als resultaat! Om lastig bereikbare plekken van jouw camper of caravan schoon te maken, maak je gebruik van de telescopisch verstelbare steel. Deze schuif je uit, waardoor je vervolgens gemakkelijk het dak van het voertuig kunt bereiken. De steel is bovendien gemaakt van aluminium, waardoor deze zelfs onder druk niet buigt.

Belangrijkste voordelen

  • Bevat microvezels voor het absorberen van vocht en vuil
  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Sterke metalen schroefverbinding
  • Zorgt voor een stralend, krasvrij resultaat
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

Door de zachte structuur van de borstel, gebruik je hem ook bij het schoonmaken van een voertuig met een dunne laklaag. Campers en caravans maak je dus krasvrij schoon. Dankzij de kunststof Gardena wateraansluiting is het daarnaast mogelijk om de borstel aan te sluiten op een waterslang.

Maak eenvoudig en snel jouw voertuig schoon met de Travellife wasborstel Microvezel. De zachte borstel laat geen krassen achter op jouw voertuig. Combineer de borstel met andere Travellife schoonmaakproducten voor een perfect resultaat.

Spécifications
Marque Travellife
Modèle Microvezel
EANCode 8712757475612
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Argent
Largeur du produit (cm) 27
Hauteur (cm) 19
Longueurt (cm) 245
diamètre du bâton (mm) 30
Garantie 2 année
Marque CE
Inclinable de jusqu’à 135-245 cm

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours