Travellife brosse de lavage Basic

No. d'article 1416340
Met de handige Travellife wasborstel Basic laat je jouw voertuig binnen de kortste keren weer stralen. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat je overal eenvoudig bijkomt. Wasborstel voor campers of caravans De
Prix de vente conseillé
€ 27,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de handige Travellife wasborstel Basic laat je jouw voertuig binnen de kortste keren weer stralen. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat je overal eenvoudig bijkomt.

Wasborstel voor campers of caravans

De Travellife wasborstel Basic is ideaal voor het reinigen van jouw camper of caravan. Je maakt de voertuigen eenvoudig en snel schoon van opgehoopt vuil. Wanneer je de steel van de borstel uitschuift, kun je gemakkelijk het dak van jouw voertuig bereiken. De steel is gemaakt van aluminium, waardoor deze ook onder druk niet buigt. De wasborstel heeft gespleten polyester punten, waardoor je de camper of caravan perfect schoonmaakt, zonder krassen te maken. Bovendien is het mogelijk om de borstel dankzij de Gardena wateraansluiting aan te sluiten op een waterslang.

Belangrijkste kenmerken

  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Krasvrij schoonmaken door gespleten polyester punten
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Travellife schoonmaakproducten

In het Travellife assortiment vind je diverse producten waarmee je jouw camper, caravan of boot gemakkelijk schoonmaakt. De producten zorgen er bovendien voor dat dit krasvrij gebeurd. Zo vind je in het assortiment onder andere de Travellife spons Microvezel en handwasborstel. Ook zijn er diverse wasborstels te vinden.

Maak met de Travellife wasborstel Basic jouw voertuig eenvoudig en snel schoon. Met de telescopisch verstelbare aluminium steel bereik je zelfs het dak van jouw voertuig. De borstel is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen.

Spécifications
Marque Travellife
Modèle Basic
EANCode 8712757475605
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Argent
Largeur du produit (cm) 27
Hauteur (cm) 12
Longueurt (cm) 245
diamètre du bâton (mm) 30
Garantie 2 année
Marque CE
Inclinable de jusqu’à 135-245 cm

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours