Mestic cheminée céramique MKK-300

No. d'article 1503060
Met de Mestic keramische kachel MKK-300 haal je gegarandeerd sfeer in huis. De kachel met traploos verstelbare thermostaat zorgt voor een constante en aangename temperatuur. Neem hem mee op vakantie of creëer het ideale klimaat in bijvoorbeeld jouw thuiskantoor. Elektrische kachel met thermostaat
Prix de vente conseillé
€ 99,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Mestic keramische kachel MKK-300 haal je gegarandeerd sfeer in huis. De kachel met traploos verstelbare thermostaat zorgt voor een constante en aangename temperatuur. Neem hem mee op vakantie of creëer het ideale klimaat in bijvoorbeeld jouw thuiskantoor.

Elektrische kachel met thermostaat

De Mestic keramische kachel MKK-300 is een goede keus voor wie soms wat extra sfeer of warmte kan gebruiken. Bijvoorbeeld in de caravan of in een afsluitbare ruimte zoals de slaapkamer. Het vrijstaande elektrische kacheltje past door zijn compacte formaat van 41 x 30 x 14 cm in vrijwel iedere ruimte. De kachel heeft twee warmtestanden: 1000 en 2000 W. Deze bedien je met de knoppen aan de achterkant. Ook is hij voorzien van een thermostaat die voor een constante en aangename temperatuur zorgt. Deze thermostaat is traploos instelbaar. Alleen genieten van het sfeervolle vlambeeld? Ook dat is mogelijk!

Belangrijkste kenmerken

  • Verwarmingscapaciteit: 2 kW
  • Twee warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • Traploos instelbare thermostaat
  • Aanraak-, omval- en oververhittingsbeveiliging
  • Ideaal als bijverwarming (20-30 m²)
  • Afmetingen: 41 x 30 x 14 cm (hxbxd)

Veilige sfeerkachel voor thuis of op vakantie

De Mestic keramische kachel MKK-300 verspreidt een aangename warme lucht door de ruimte. Het zwarte kunststof sfeerkacheltje is daarbij voorzien van beveiliging, zodat je geen risico loopt op ongelukken. De aanraak- en omvalbeveiliging zorgen ervoor dat hij direct uitschakelt als hij omvalt of verplaatst wordt. Ook bij oververhitting schakelt de kachel automatisch uit. Onbezorgd genieten dus! Je verplaatst de keramische kachel met behulp van de handgreep aan de achterkant. Vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht van 4 kg, neem je hem eenvoudig mee op vakantie.

Zet de Mestic keramische kachel MKK-300 aan en geniet van comfortabele warmte en een sfeervol vlambeeld. De elektrische camping kachel is veilig en gemakkelijk mee te nemen of te verplaatsen. Zo creëer jij het ideale klimaat in huis of op de vakantiebestemming.

Spécifications
Marque Mestic
Modèle MKK-300
EANCode 8712757472789
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Largeur du produit (cm) 41
Hauteur (cm) 14
Longueurt (cm) 30
Poids net (kg) 4
Marque CE
Position d'oscillation Non
Tension d'alimentation 230V AC
Consommation électrique (A) 8,7
Facilités de sécurité Protection contre les contacts et les chutes
Capacité de chauffage (W) 2000

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours