Truma Rallonge de cheminée AKV, 15 cm

No. d'article 5365530
Gaat u wel eens in de winter kamperen? Dan is dit verlengstuk onmisbaar voor het functioneren van uw kachel. Het zorgt ervoor dat de schoorsteen van uw Truma-kachel hoog genoeg blijft en niet ondersneeuwt. Zo kunt u de hele winter uw voertuig goed verwarmen! Truma schoorsteenverlengstuk Heeft u
Prix de vente conseillé
€ 10,75
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gaat u wel eens in de winter kamperen? Dan is dit verlengstuk onmisbaar voor het functioneren van uw kachel. Het zorgt ervoor dat de schoorsteen van uw Truma-kachel hoog genoeg blijft en niet ondersneeuwt. Zo kunt u de hele winter uw voertuig goed verwarmen!

Truma schoorsteenverlengstuk

Heeft u een ringverwarmingssysteem gekoppeld aan een Truma S-kachel in uw camper of caravan? Dan zorgt u er met dit verlengstuk voor dat u altijd goed kunt verwarmen. Ook wanneer u naar een wintergebied gaat en er sneeuw op uw voertuig valt. Het verlengstuk past op de Truma AK3 en AKL5 dakschoorstenen en zorgt ervoor dat de schoorsteen lang genoeg wordt om boven de sneeuw uit te blijven komen. Het verlengstuk is 15 cm lang en er kunnen meerdere verlengstukken op elkaar geschroefd worden. Zo kunt u de schoorsteen zo hoog maken als u wilt.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor Truma AK3 en AKL 5 dakschoorstenen
  • 15 cm hoog

Truma S-serie kachels

Met dit verlengstuk zorgt u ervoor dat uw Truma kachel uit de S-serie ook bij grote sneeuwval optimaal blijft functioneren. Deze kachels staan bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. Met hun aangename stralingswarmte zorgen ze altijd voor een fijne temperatuur in uw voertuig. Zelfs tijdens het rijden kunnen ze stroomloos gebruik worden. De kachels stralen een aangename warmte uit, waardoor u altijd profiteert van een optimaal binnenklimaat. Ook ideaal aan deze kachels is dat ze ruimte besparen dankzij de platte mantel. Zo houdt u ruimte over in uw voertuig!

Geniet altijd van een aangename temperatuur in uw voertuig met een verwarmingssysteem van Truma! Met dit verlengstuk zorgt u ervoor dat uw schoorsteen nooit ondergesneeuwd wordt.

Spécifications
Marque Truma
External article number 30090-00076
Article Alternative 8712757347421
Longueurt cm 15 cm
Code EAN 4052816033655
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours