Truma Pièce de commande numérique Truma CP Plus iNet ready

No. d'article 6259630
Stel eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw camper of caravan in met de Truma CP Plus iNet Ready. Het digitale bedieningspaneel kan met alle iNet-compatible apparatuur worden verbonden en kan achteraf nog ingebouwd worden. Het digitale bedieningspaneel van Truma
Prix de vente conseillé
€ 374,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Stel eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw camper of caravan in met de Truma CP Plus iNet Ready. Het digitale bedieningspaneel kan met alle iNet-compatible apparatuur worden verbonden en kan achteraf nog ingebouwd worden.

Het digitale bedieningspaneel van Truma

De Truma CP plus iNet ready is een digitaal bedieningspaneel voor de Combi-verwarmingstoestellen en de airconditioningsystemen Aventa en Saphir van Truma. Zo kunt u heel gemakkelijk de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw caravan of camper instellen. U kunt alles instellen met de eenvoudige draaiknop op het paneel. De temperatuur past zich snel aan uw wensen aan. Ook water warmt snel op én blijft langer warm. Heeft u zowel een Truma airconditioning als een Combi-verwarming ingebouwd? Dan kan de klimaatregelingsfunctie de temperatuur in het voertuig automatisch regelen. Of het buiten nu warm of koud is, de klimaatregeling zorgt voor de juiste temperatuur binnen.

Belangrijkste kenmerken

  • Intuïtief bedienen met praktische draai-/drukknop
  • Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
  • Automatische klimaatregeling zorgt bij alle weersomstandigheden voor een constant binnenklimaat

Hoe gebruikt u het bedieningspaneel?

Functies als ventilatorinstelling of nachtverlaging selecteert u in een oogwenk met het CP Plus bedieningspaneel. Wanneer u hem voor het eerst gebruikt kunt u hem met de draaiknop gemakkelijk instellen. Als de tijd is ingesteld, ziet u afwisselend de tijd en de temperatuur op het display. U kunt ervoor kiezen om het bedieningspaneel verder uit te breiden met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app op afstand kunt besturen.

Met het Truma CP Plus iNet Ready bedieningspaneel regelt u heel eenvoudig de temperatuur in uw camper of caravan. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur en heerlijk warm water. Dat is pas echt genieten op vakantie!

Spécifications
Marque Truma
Modèle CP plus iNet Ready
EANCode 4052816027265
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Noir
External article number 36022-01
Largeur du produit (cm) 10,3
Hauteur (cm) 2,2
Longueurt (cm) 9,2
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours