Truma Cadre en applique CP Plus, noir

No. d'article 6259660
De Truma CP Plus iNet Ready is een digitaal bedieningspaneel waarmee alle iNet compatible apparatuur verbonden kan worden. Met dit opbouwframe installeert u hem gemakkelijk in uw camper of caravan. Inbouwen van de CP Plus Dit opbouwframe is geschikt voor het Truma CP plus iNet Ready
Prix de vente conseillé
€ 19,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Truma CP Plus iNet Ready is een digitaal bedieningspaneel waarmee alle iNet compatible apparatuur verbonden kan worden. Met dit opbouwframe installeert u hem gemakkelijk in uw camper of caravan.

Inbouwen van de CP Plus

Dit opbouwframe is geschikt voor het Truma CP plus iNet Ready bedieningspaneel. Het komt perfect van pas als het bedieningspaneel niet in de wand van de camper of caravan verzonken kan worden. Dan kan de CP Plus in het opbouwframe geplaatst worden en in het voertuig gemonteerd worden. Met het bedieningspaneel kunt u heel eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw voertuig instellen. Het bedieningspaneel kan achteraf nog ingebouwd worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Intuïtief bedienen met praktische draai-/drukknop
  • Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
  • Automatische klimaatregeling stemt de Combi-verwarming en het Truma airconditioningssysteem automatisch op elkaar af

Hoe gebruikt u het bedieningspaneel?

De Truma CP Plus iNet Ready is geschikt voor de Combi-verwarmingstoestellen en de airconditioningsystemen Aventa en Saphir van Truma. Heeft u beide apparaten ingebouwd? Dan kunt u profiteren van de automatische klimaatregeling. Dan is het altijd een goede temperatuur in uw voertuig, of het buiten nou warm of koud is. U kunt er ook nog voor kiezen om het bedieningspaneel verder uit te breiden met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app op afstand kunt besturen.

Met het Truma CP Plus iNet Ready bedieningspaneel regelt u heel eenvoudig de temperatuur in uw camper of caravan. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur en heerlijk warm water. Met het bijbehorende opbouwframe kunt u het paneel overal installeren.

Spécifications
Marque Truma
Modèle CP plus
EANCode 4052816008547
Couleur Primaire Noir
External article number 34030-39300
Largeur du produit (cm) 10,3
Hauteur (cm) 3,5
Longueurt (cm) 9,1
Poids net (kg) 0,05
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours