Milenco Stacka Level Tyre Saver

No. d'article 7203830
Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de Tyre Saver individueel gebruiken of als laatste plaat op een stapel van Stacka Levels. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Bouw uw eigen leveller Dit nieuwe,
Prix de vente conseillé
€ 13,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de Tyre Saver individueel gebruiken of als laatste plaat op een stapel van Stacka Levels. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer.

Bouw uw eigen leveller

Dit nieuwe, superieure systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. Het wordt aangeraden om bovenaan de Milenco Stacka Level Tyre Saver te plaatsen. Deze naar de band gevormde plaat voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U profiteert jarenlang van dit innovatieve systeem, want het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat.

Belangrijkste kenmerken

  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor campers en caravans
  • Individueel of in combinatie met Stacka Levels te gebruiken

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Stacka Level Tyre Saver zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Spécifications
Marque Milenco
Modèle Stacka
Couleur Primaire Noir
External article number 3025
Largeur du produit cm 25 cm
Hauteur du produit cm 4.8 cm
Longueur du produit cm 36 cm
Poids net kg 0.8 kg
Poids maximale kg 2000 kg
Code EAN 5060101833025
Garantie 2 année
Matériel Plastique

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours