Milenco Stacka Level (6 pieces)

No. d'article 7203810
Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! Deze set bestaat uit zes niveauplaten die individueel of gezamenlijk gebruikt kunnen worden om de gewenste hoogte te bereiken. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Bouw uw
Prix de vente conseillé
€ 97,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! Deze set bestaat uit zes niveauplaten die individueel of gezamenlijk gebruikt kunnen worden om de gewenste hoogte te bereiken. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer.

Bouw uw eigen leveller

Dit nieuwe, superieure systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. De zes Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. De bovenste plaat is gevormd naar de band. Dit voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. De onderkant is stevig, waardoor de leveller niet wegzinkt in een zachte ondergrond. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U profiteert jarenlang van dit innovatieve systeem, want het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat. Bij deze set van 6 stuks ontvangt u ook een handige draagtas waar u de Stacka Levels in op kunt bergen.

Belangrijkste kenmerken

  • Set van drie niveauplaten
  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Inclusief draagtas
  • Geschikt voor campers en caravans

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Stacka Levels zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Spécifications
Marque Milenco
Modèle Stacka
EANCode 5060101833001
Couleur Primaire Noir
Nombre de niveaux Empilable
External article number 3001
Largeur du produit (cm) 25
Hauteur (cm) 4,8
Longueurt (cm) 36
Poids net (kg) 5
Poids maximale (kg) 1500
Garantie 2 année
Matériel Matériel synthétique

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours