Milenco leveller MGI Maxi Level (2 pieces)

No. d'article 7203680
Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco MGI Maxi Levels oprijplaat. Een van de grootste levellers met drie niveaus op de markt! U zet uw camper hiermee gemakkelijk goed, zonder dat u een wielkeg nodig heeft. Leveller met
Prix de vente conseillé
€ 109,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco MGI Maxi Levels oprijplaat. Een van de grootste levellers met drie niveaus op de markt! U zet uw camper hiermee gemakkelijk goed, zonder dat u een wielkeg nodig heeft.

Leveller met drie niveaus

Uw camper is het meest comfortabel wanneer hij volledig recht staat. Met de MGI Maxi Levels oprijplaat van Milenco krijgt u dat ook op een oneven ondergrond voor elkaar. De set bestaat uit twee levellers die uitgerust zijn met drie niveaus. De niveaus zijn van laag naar hoog 6, 12 en 18 cm hoog, waardoor u met deze leveller uw camper altijd op de juiste hoogte kunt zetten. De levellers van Milenco zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Ten slotte heeft dit levelsysteem een draagvermogen van wel 1500 per wiel. Het kan hiermee campers van 6000 kg en caravans van 3000 kg dragen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • 3 hoogtes: 6, 12 en 18 cm

Hoe zet u uw camper waterpas?

Het waterpas zetten van de camper is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe de camper in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of de camper in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen!

Met de MGI Maxi Levels oprijplaat van Milenco zet u gemakkelijk uw camper waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Spécifications
Marque Milenco
Modèle Maxi
EANCode 5060101833711
Couleur Primaire Noir
Nombre de niveaux 3
External article number 3711
Largeur du produit (cm) 25
Hauteur (cm) 22
Longueurt (cm) 85
Poids net (kg) 7
Poids maximale (kg) 6000
Garantie 2 année
Matériel Matériel synthétique

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours