Travellife Portière Korda gris/blanc 60x190cm

No. d'article 3419120
Deurgordijn Korda van Travellife houdt insecten buiten en laat de frisse lucht binnen. Het grijs/witte vliegengordijn kan aan vrijwel elke deurmaat aangepast worden en is een mooie toevoeging aan het interieur. Monteer hem aan de deurpost en geniet van de verkoelende buitenlucht. Altijd frisse
Prix de vente conseillé
€ 54,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deurgordijn Korda van Travellife houdt insecten buiten en laat de frisse lucht binnen. Het grijs/witte vliegengordijn kan aan vrijwel elke deurmaat aangepast worden en is een mooie toevoeging aan het interieur. Monteer hem aan de deurpost en geniet van de verkoelende buitenlucht.

Altijd frisse lucht in huis

Wilt u het huis lekker laten luchten op een warme zomerdag? Met deurgordijn Korda kunt u dit doen zonder dat u last krijgt van naar binnen vliegende insecten. In tegenstelling tot bij een hordeur kunnen kinderen en huisdieren gemakkelijk het huis in en uit lopen, zo vaak als ze willen. Het deurgordijn bestaat uit een aluminium frame en gevlochten slierten van touw. De touwtjes zijn blauw-wit gemêleerd en van een zacht materiaal zodat het fijn aanvoelt wanneer u er doorheen loopt. Met de sierlijke slierten is dit deurgordijn dan ook niet alleen zeer effectief, maar ook nog eens decoratief!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: touw
  • Kleur: grijs/wit
  • Afmetingen: 190 x 60 cm
  • Aluminium frame
  • In hoogte én breedte inkortbaar

Aan te passen aan elke deur

Deurgordijn Korda is aan zo goed als elke deur aan te passen. Het gordijn heeft afmetingen van 190 x 60 cm (lxb), maar kan ook aangepast worden aan kleinere deuropeningen. U kunt de slierten namelijk eenvoudig op de juiste lengte afknippen. Brandt de uiteinden van de touwtjes met een lange aansteker tot de onderkant gesmolten is. Hiermee voorkomt u dat de touwtjes gaan rafelen. Het deurgordijn is direct klaar voor gebruik! 

Zet de deur lekker open op een warme dag! Met deurgordijn Korda heeft u geen last van rondvliegende insecten. De sierlijke slingers komen perfect van pas tijdens warme zomers!

Spécifications
Marque Travellife
Série Deurgordijn
Modèle Korda
EANCode 8012243510002
Couleur Primaire Gris
Couleur Secondaire Blanc
Largeur du produit (cm) 60
Hauteur (cm) 190
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours