Stalling en onderhoud

jeudi 10 septembre 2020
Leestijd 2 minuten: Al hebben we vast nog wat mooie zomerdagen in het vooruitzicht, de zomer loopt toch langzamerhand op zijn retour. Dat betekent dat er door de kampeerders weer wordt nagedacht over wat er moet gebeuren met zijn of haar kampeervoertuig. Wilt de kampeerder gaan stallen, of met zijn kampeermiddel blijven staan op zijn kampeerplaats? Wat het plan ook is, als de camper of caravan op een juiste wijze de winter in gaat, heeft de kampeerder er volgend jaar weer net zoveel plezier van als afgelopen seizoen.

DELEN | LEES MEER


Recordaantal verkochte campers en caravans

Door de vele vakanties in eigen land, zijn er dit jaar een recordaantal kampeervoertuigen verkocht. Een recordaantal nieuwe kampeervoertuigen, betekent ook een heleboel nieuwe voertuigen die gestald moeten worden. En omdat de meeste overdekte winterstallingen al vol zaten voor de coronacrises. Zien we dat dit jaar veel kampeerders kiezen voor  een buitenstalling of een winterslaap op de camping. Dit zorgt al vroeg in het naseizoen voor een flinke stijging in de verkoop van afdekhoezen en schoonmaakmiddelen.


Wash & Clean 

Voordat het kampeervoertuig wordt gestald of op de camping de winterslaap in gaat. Dient het voertuig eerst te worden voorzien van een goede wasbeurt. Het merk Wash & Clean heeft alles in huis om zowel het kampeervoertuig te reinigen als te polishen. Door het gebruik van wasborstels of handschoenen met microvezels, zorgt de consument dat vuil verwijderd wordt zonder de laklaag te beschadigen. De verschillende reinigingsmiddelen van Wash & Clean kunt u vinden op onze pagina met reinigingsmiddelen. Vergeet ook de polish van Wash & Clean niet aan te bevelen. Deze zorgt ervoor dat het kampeervoertuig zowel stralend de stalling in gaat als er in het voorjaar weer glimmend uitkomt.
xdxdWash & Clean Reiniger
xdxdWash & Clean Shampoo
xdxdWash & Clean Polish


De juiste hoes voor uw camper of caravan

Naast het schoonmaken van de caravan of camper, is een goede duurzame en stevige hoesgeen overbodige luxe. Een goede hoes biedt het kampeermiddel extra bescherming tegen de invloeden van buitenaf die de herfst en winter met zich mee kunnen brengen. Zo blijft de camper of caravan niet alleen schoon, het zorgt ook voor een langere algemene levensduur. Travellife levert hoezen in de meest voorkomende maten. De hoezen zijn gemaakt van een duurzaam 4 laags doek met uv bescherming en waterdichte coating. De geïntegreerde microporiën zorgen ervoor dat het doek ademt en er geen condensvorming kan plaatsvinden. Zo vindt de consument zijn kampeermiddel in het voorjaar weer terug, helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

xdxdTravellife Camperhoes
xdxdTravellife Caravanhoes
xdxd    Travellife DisselhoesHoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours