Livn poêle à granulése Skomo 5

No. d'article 5958490
Met de compacte Skomo 5 pelletkachel geniet je in de woonkamer van een sfeervol en warm vuur. De kachel gebruikt pelletkorrels als brandstof. Hierdoor is de pelletkachel een stuk zuiniger dan een houtkachel. Compacte moderne kachel De Skomo 5 van Livn brandt op milieuvriendelijke pelletkorrels.
Prix de vente conseillé
€ 1.149,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de compacte Skomo 5 pelletkachel geniet je in de woonkamer van een sfeervol en warm vuur. De kachel gebruikt pelletkorrels als brandstof. Hierdoor is de pelletkachel een stuk zuiniger dan een houtkachel.

Compacte moderne kachel

De Skomo 5 van Livn brandt op milieuvriendelijke pelletkorrels. Dit zorgt voor een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De Skomo 5 is een stijlvolle pelletkachel met een moderne look. Hij zorgt voor een aangename warmte en is een prachtige toevoeging in huis. Dankzij zijn compacte formaat is er in elk interieur wel een plekje voor! Met een nominale output van 4,4 kW en een maximaal rendement van wel 92,3% houdt de pelletkachel ruimtes tot wel 135 m³ heerlijk warm. De tankinhoud van 11 kg zorgt voor 8 tot 19 branduren per tank. Hiermee zet je de kachel meerdere keren aan voordat je hem weer hoeft bij te vullen.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 88 x 47 x 28 cm (hxbxd)
  • Maximale vermogen: 5 kW
  • Rendement: 92,3%
  • Geschikt voor ruimtes tot: 135 m³

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Skomo 5 aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Geniet van een gezellig, schoon én zuinig vuur met de pelletkachel Skomo 5. Het is dé ideale toevoeging aan een modern interieur.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757468829
Couleur Primaire Noir
Télécommande Non
Largeur du produit (cm) 47
Profondeur (cm) 28
Hauteur (cm) 88
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours