Manor House poêle à pellets Aberdeen 8

No. d'article 5958480
Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis? Kijk dan eens naar de mooie pelletkachels van Manor House. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schonere verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. Sfeervol genieten Pelletkachel
Prix de vente conseillé
€ 1.499,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis? Kijk dan eens naar de mooie pelletkachels van Manor House. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schonere verbranding plaats met weinig rookontwikkeling.

Sfeervol genieten

Pelletkachel Aberdeen 8 is minder belastend voor het milieu dan een traditionele houtkachel. Hij voldoet dan ook aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 7,5 kW kan de kachel ruimtes tot wel 200 m3 verwarmen! De pelletkachel heeft een modern design waarmee hij indruk maakt in elk interieur. Hij is strak afgewerkt en uitgevoerd in het zwart, waardoor de vlammen mooi uitkomen. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Ten slotte is de Aberdeen 8 gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 92 x 43,7 x 47 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m3
  • Rendement: 92,7%
  • Tankinhoud van 13 kg; 22 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Manor House pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt. Ter vergelijking: bij een open haard is dit maar 10%. Wanneer u de Aberdeen 8 aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen, waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid genieten van uw haardvuur!

Met de Aberdeen 8 geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Nodig vrienden en familie uit en bewonder beleef heerlijke avonden bij uw haardvuur.

Spécifications
Marque Manor House
Modèle Aberdeen
EANCode 8712757464005
Couleur Primaire Noir
Télécommande Oui
Carburant Granulés
Largeur du produit (cm) 43,7
Profondeur (cm) 47
Hauteur (cm) 92
Poids net (kg) 82
Diamètre joint conduit de fumée (mm) 80
Label énergie A+
Garantie 2 année
Convient aux espaces jusqu'à (m³) 200
Marque CE
Matériel Métal
Efficacité (%) 92,7
Capacité 7,5 kW
Capacité du réservoir (L) 13
WiFi Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours