Livn poêle à pellets Tromvik 8

No. d'article 5958460
Wil je op een schonere manier genieten van een gezellig vuurtje in huis? De pelletkachels van Livn zijn dé oplossing. Deze kachels branden op schone pelletkorrels. De Tromvik 8 is een slag groter dan zijn voorganger, waardoor hij een nog groter vermogen heeft. Warmte en sfeer De Tromvik 8 brandt
Prix de vente conseillé
€ 1.799,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wil je op een schonere manier genieten van een gezellig vuurtje in huis? De pelletkachels van Livn zijn dé oplossing. Deze kachels branden op schone pelletkorrels. De Tromvik 8 is een slag groter dan zijn voorganger, waardoor hij een nog groter vermogen heeft.

Warmte en sfeer

De Tromvik 8 brandt pelletkorrels. De schone verbranding met weinig rookontwikkeling zorgt voor een laag CO2-uitstoot. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. De warmte wordt via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel door de woning verspreid. Met een vermogen van 7,5 kW is de kachel geschikt om ruimtes tot wel 200 m3 te verwarmen. De pelletkachel heeft een landelijk ontwerp met een matzwarte afwerking. Hierdoor is het een echte blikvanger! Door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel zijn de vlammen goed te bewonderen. Daarnaast is de gebruiksvriendelijke Tromvik 8 eenvoudig te bedienen. Met het bedieningspaneel stel je de thermostaat zo op de gewenste temperatuur in én de rest gaat vanzelf! Dankzij de meegeleverde Wi-Fi module is het zelfs mogelijk om de kachel met een app te bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 94 x 48 x 46 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m³
  • Rendement: 92,7%

Een milieubewuste keuze

De pellets waar onze Livn pelletkachels op branden, zijn gemaakt van het restafval van gezaagde houtblokken. Deze samengeperste houtkorrels heten pelletkorrels. Deze brandstof is veel zuiniger, dan het hout waar een gewone open haard op brand. Als je overstapt van een open haard naar een pelletkachel, dan reduceer je een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Kijk als je de Tromvik 8 aanschaft ook naar de aansluitset. Hiermee is de aansluiting van de kachel een eenvoudige klus. De pelletkachel is ook gemakkelijk op een bestaande schoorsteen aan te sluiten. De ingebruikstelling t.w.v. €200,- zit bij de prijs inbegrepen. Hierbij wordt de aansluiting gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo geniet je in alle veiligheid van het vuur!

Met de Tromvik 8 geniet je van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij het hoge rendement en het landelijke design is deze kachel de ideale toevoeging aan jouw woonkamer!

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Stavanger
EANCode 8712757463978
Couleur Primaire Noir
Télécommande Oui
Carburant Granulés
Largeur du produit (cm) 48
Hauteur (cm) 94
Longueurt (cm) 45
Poids net (kg) 86
Diamètre joint conduit de fumée (mm) 80
Label énergie A+
Garantie 2 année
Convient aux espaces jusqu'à (m³) 200
Marque CE
Matériel Métal
Efficacité (%) 92,7
Capacité 7,48 kW
WiFi Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours