Livn poêle à bois Falun

No. d'article 5901410
De Falun is een prachtig hoekhaard. Deze robuuste houtkachel komt extra goed tot zijn recht door de hoekige afwerking. Geniet samen met vrienden en familie van de kleurrijke vlammen. Of neem een drankje en een goed boek en kom volledig tot rust met een knapperend vuurtje op de achtergrond. Warme
Prix de vente conseillé
€ 769,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Falun is een prachtig hoekhaard. Deze robuuste houtkachel komt extra goed tot zijn recht door de hoekige afwerking. Geniet samen met vrienden en familie van de kleurrijke vlammen. Of neem een drankje en een goed boek en kom volledig tot rust met een knapperend vuurtje op de achtergrond.

Warme sfeer

De Falun is de enige houtkachel van Livn die speciaal is ontworpen om in de hoek van een ruimte te plaatsen. Door hem juist daar te zetten, laat je ruimtes mooi in elkaar overlopen. De kachel heeft een moderne look en de antraciet gekleurde staal laat de vlammen prachtig uitkomen. Het is de perfecte toevoeging aan een modern interieur. Onder de vuurkast bevindt zich een lade waar benodigde accessoires zijn op te bergen. Daaronder zit een opbergruimte voor houtblokken. De robuuste houtblokken zijn zo altijd in de buurt, hierdoor gooi je makkelijk nog een extra blok op het vuur en het geeft de hoekhaard een rustieke uitstraling. De Falun heeft een vermogen van 9 kW, waarmee hij grote ruimtes van tot wel 125 m³ verwarmt. Plaats je de houtkachel liever buiten? Zet hem dan onder een afdakje. De Falun gaat jarenlang mee én creëert een knusse, warme sfeer.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 99 x 65 x 52 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 125 m³
  • Rendement: 74 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livn kiest je voor hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak én ze hebben uiteraard een CE-keurmerk. Hiermee voldoen onze kachels aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign 2022 keurmerk. Dat wil zeggen dat de kachels zeer efficiënt zijn en weinig fijnstof uitstoten. De Falun heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heb je ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van de houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vind je ook in het assortiment van Livn.

De Falun is een bron van warmte en gezelligheid op koelen dagen en avonden. Met zijn moderne design springt deze houtkachel er in elk interieur uit. Met een Livn houtkachel wordt elke avond onvergetelijk.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Falun
EANCode 8712757458578
Couleur Primaire Noir
Télécommande Non
Carburant Bois
Largeur du produit (cm) 65
Profondeur (cm) 52
Hauteur (cm) 98,6
Poids net (kg) 74
Diamètre joint conduit de fumée (mm) 150
Label énergie A
Garantie 2 année
Convient aux espaces jusqu'à (m³) 300
Efficacité (%) 74
WiFi Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours