Livn professionnel ramoneur Ø150 mm 3 mètre

No. d'article 5958580
Voor de meeste mensen is het vegen van het rookkanaal van je pelletkachel niet het meest favoriete klusje, maar het is essentieel om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Met de complete Livn schoorsteenveegset heb je in een
Prix de vente conseillé
€ 29,99
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Voor de meeste mensen is het vegen van het rookkanaal van je pelletkachel niet het meest favoriete klusje, maar het is essentieel om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarnaast zorgt het voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Met de complete Livn schoorsteenveegset heb je in een handomdraai het rookkanaal van je pelletkachel veilig en schoon.

Toepasbaar op Ø 150 mm rookkanalen

De Livn schoorsteenveegset is een onmisbaar accessoire voor het onderhoud van je pelletkachel. Schoorsteen vegen is belangrijk om een schoorsteenbrand te voorkomen. Daarbij zorgt het ook voor lagere stookkosten en minder CO2-uitstoot. Duurzaam en goed voor de portemonnee! De set bestaat uit een borstel en een kabel. De borstel is toepasbaar op rookkanalen met een diameter van 150 mm. De kabel bestaat uit een stevig ijzeren draad, die voorzien is van een plastic coating. Met een kabellengte van 3 m kun je overal makkelijk bijkomen. Daarbij is de kop voorzien van een veer, waardoor je de schoorsteenveger soepel door de bochten beweegt. Houd met de Livn schoorsteenveegset het rookkanaal van je pelletkachel veilig en schoon.

Belangrijkste voordelen

  • Toepasbaar op Ø 150 mm rookkanalen
  • Kop voorzien van veer
  • Geschikt voor pelletkachels
  • Lengte: 3 m
Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757466498
Largeur du produit (cm) 15
Longueurt (cm) 300
Poids net (kg) 0,355
Diamètre (mm) 150
Matériau du boîtier Matériel synthétique

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours