Livn cheminée Wengen wit CU-COC-828388 FSC® 100%

No. d'article 5957110
De Livn schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. De schouw heeft een tijdloos design dat niet afhankelijk is van trends, maar toch ieder interieur net dat beetje extra stijl geeft. Deze schouwombouw is eenvoudig te
Prix de vente conseillé
€ 269,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. De schouw heeft een tijdloos design dat niet afhankelijk is van trends, maar toch ieder interieur net dat beetje extra stijl geeft. Deze schouwombouw is eenvoudig te combineren met de inzethaard Lugano.

Elegante schouw

Wengen heeft een elegante afwerking en is mede daarom een zeer geliefd en veel besteld model. De Livn schouwombouw geeft sfeer aan ieder interieur. De Wengen wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Wengen is wit afgelakt, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De stijlvolle Wengen zorgt voor warmte in jouw interieur!

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 85 x 104 x 30 cm (hxbxd)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livn schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Wengen. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Wengen van Livn is een elegante toevoeging aan je interieur waar je tijden lang van zult genieten. In combinatie met inbouwhaard Lugano creëer je de sfeer van een echte open haard. Je hoeft de inzethaard slechts in het stopcontact te steken.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757393565
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 104
Profondeur (cm) 30
Hauteur (cm) 85
FSC numéro de licence FSC®-C117118

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours