Livn cheminée Reinach zwart CU-COC-828388 FSC®100%

No. d'article 5954400
Met de schouwombouw Reinach geef je een industrieel interieur een flinke boost. Deze moderne schouwombouw is te combineren met de inzethaard Lugano. De zwarte afwerking van de Reinach geeft elk interieur een strakke en stoere uitstraling. Strak en stoer ontwerp Met zijn strakke design is
Prix de vente conseillé
€ 279,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de schouwombouw Reinach geef je een industrieel interieur een flinke boost. Deze moderne schouwombouw is te combineren met de inzethaard Lugano. De zwarte afwerking van de Reinach geeft elk interieur een strakke en stoere uitstraling.

Strak en stoer ontwerp

Met zijn strakke design is schouwombouw Reinach een opvallende verschijning in elke ruimte. De Reinach wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Reinach heeft een zwarte zijdeglans afwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Hierdoor is dit strakke en stoere ontwerp altijd een prachtige toevoeging aan je interieur!

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 95 x 110 x 34 cm (hxbxd)
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livn schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Reinach. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Reinach van Livn is een strakke en stoere toevoeging aan je interieur waar je veel plezier aan zal beleven. In combinatie met inbouwhaard Lugano geniet je van de sfeer van een echte open haard, maar dan met het gemak van elektriciteit.

Spécifications
Marque Livn
Modèle Reinach
EANCode 8712757458547
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 110
Profondeur (cm) 34
Hauteur (cm) 95
Garantie 2 année
FSC numéro de licence FSC®-C117118

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours