Livin'flame foyer à encastrer Avers

No. d'article 5950780
Met de inzethaard Avers van Livin’flame haal je de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met onze schouwombouw Safien voor een moderne look én een extra backlight optie. Terwijl je het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet je van
Prix de vente conseillé
€ 379,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de inzethaard Avers van Livin’flame haal je de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met onze schouwombouw Safien voor een moderne look én een extra backlight optie. Terwijl je het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet je van sfeervolle avonden met vrienden of familie!

Geniet van realistische vlammen

Creëer in een handomdraai een warme sfeer in huis met de Avers inzethaard van Livin’flame. De inzethaard is te combineren met de witte schouwombouw Safien, voor de uitstraling van een echte openhaard. Door de combinatie ontstaat er een extra backlight optie, waardoor je de keuze hebt uit 14 sfeervolle kleuren als achtergrondverlichting. Het kleurrijke 3D vlambeeld van de Avers lijkt net echt en er zijn drie verschillende vlameffecten, zodat hij gemakkelijk is af te stemmen op de omgeving. De decoratieve houtblokken maken het beeld van een gezellig haardvuurtje nog realistischer. Kies je voor de schouwombouw Safien, dan heeft hij extra LED-verlichting ingebouwd. Zo wordt de schouw prachtig uitgelicht!

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 43 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Instelbare lichtsterkte
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Avers inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Avers alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeervolle elektrische haard. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je hem lekker vanaf de bank. De schouwombouw Safien maakt deze elektrische inzethaard helemaal af.

Spécifications
Marque Livin'flame
Modèle Avera
EANCode 8712757458417
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 21
Hauteur (cm) 43,4
Poids net (kg) 13
Garantie 2 année
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Insert cheminée

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours