Milenco serrure de porte Van Door Lock Single

No. d'article 7108710
Het Milenco deurslot Van Door Lock Single is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig. Weerbestendig deurslot U wilt ongetwijfeld ten alle tijden voorkomen dat u
Prix de vente conseillé
€ 125,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het Milenco deurslot Van Door Lock Single is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig.

Weerbestendig deurslot

U wilt ongetwijfeld ten alle tijden voorkomen dat u slachtoffer wordt van diefstal, ook als u onderweg bent. Dit Milenco deurslot is gemaakt voor busjes. U verhoogt hiermee de beveiliging van uw voertuig én maakt het inbrekers een stuk lastiger. Dit hoog beveiligde slot is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door de geïntegreerde bescherming tegen weersinvloeden wordt roesten, zoals bij de stalen sloten kan gebeuren, voorkomen. Het Milenco deurslot Van Door Lock is voorzien van een extra lange behuizing met veelzijdige montagemogelijkheden. Het slot wordt geleverd inclusief montageplaatjes, boutjes en moertjes voor een stevige bevestiging van het slot. Lijn de montageplaatjes uit voordat u ze vastmaakt voor de optimale montage.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoogwaardig aluminium
  • Veelzijdige montagemogelijkheden
  • Inclusief montagemateriaal
  • Inclusief 3 sleutels
  • Kleur: zwart

Deurslot voor een busje

Het anti-inbraakslot is gemaakt om te plaatsen op vlakke oppervlaktes van een busje. Bevestig het slot aan een zijdeur of aan de achterdeuren van de bus. Natuurlijk kunt u ook meerdere deursloten van Milenco aan uw bus bevestigen om de beveiliging van uw voertuig zoveel mogelijk te verhogen. Bij het deurslot Van Door Lock Single ontvangt u één slot met drie sleutels. Wij adviseren u om het nummer van de sleutels op te schrijven en op een veilige plek te bewaren, voor het geval dat u extra reservesleutels nodig heeft.

Met het Milenco deurslot Van Door Lock Single beschermt u uw busje tegen inbrekers. Het deurslot is ook verkrijgbaar in een twin en een triple set, zodat u meerdere deuren van extra beveiliging kunt voorzien. Combineer het slot ook met andere vormen anti-diefstalproducten van Milenco voor een optimale bescherming van uw bezittingen.

Spécifications
Marque Milenco
EANCode 5060101835654
Couleur Primaire Noir
External article number 5654
Poids net (kg) 0,95
Garantie 2 année
Marque CE
Matériel Aluminium
serrure d'approbation SCM Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours