Milenco Aero Platinum Mirror (2 pièces)

No. d'article 7108740
De Milenco Aero Platinum Mirror maakt deel uit van de toonaangevende Milenco Aero serie. Deze serie staat bekend om zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en ongeëvenaarde prestaties. De innovatieve Aero Platinum Mirror is speciaal ontwikkeld om te bevestigen aan taps toelopende spiegelbehuizingen.
Prix de vente conseillé
€ 130,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Milenco Aero Platinum Mirror maakt deel uit van de toonaangevende Milenco Aero serie. Deze serie staat bekend om zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en ongeëvenaarde prestaties. De innovatieve Aero Platinum Mirror is speciaal ontwikkeld om te bevestigen aan taps toelopende spiegelbehuizingen.

Innovatief design

De Milenco Aero Platinum Mirror is de opvolger van de Milenco Aero 3 caravanspiegel. De Milenco Aero Platinum Mirror is uitgerust met innovatieve, flexibele grijperplaten. Deze platen sluiten perfect aan op extreem taps toelopende spiegelbehuizing, waarvan steeds meer nieuwe auto’s zijn voorzien. De platen zijn gemaakt van roestvrijstaal en bekleed met rubber en vormen zich naar de autospiegel. Dit vergroot het contactoppervlak aanzienlijk, waardoor de spiegel meer grip en stabiliteit krijgt. Hierdoor is de caravanspiegel geschikt voor alle voortuigen, inclusief Range Rovers, Land Rovers en modellen uit de BMW X-serie. Verder is de spiegel voorzien van een arm met een extra dikke diameter die eveneens zorgt voor extra stabiliteit. Ook heeft de arm een ruime reikwijdte, waardoor de spiegel geschikt is voor gebruik bij caravans met een maximale breedte van 255 cm. De spiegel is voorzien van een convex (bol) spiegeglas.

Belangrijkste voordelen

 • Spiegel gemaakt van hoogwaardig chroomglas
 • Voorzien van roestvrijstaal en messing
 • Aerodynamische kop voor weinig luchtweerstand
 • Stabiele, verstelbare arm, lengte: 41 cm
 • Optimale grip en stabiliteit
 • Geschikt voor autospiegelbehuizingen tot 25 mm dik
 • Convex (bol) spiegelglas

Hoogstaande kwaliteit

De Milenco Aero Platinum Mirror is gemaakt van de allerbeste kwaliteitsmaterialen, waarmee duurzaamheid gegarandeerd wordt. Het spiegelglas is bestaat uit hoogwaardig chroomglas. Daarnaast is er roestvrij staal en messing in de spiegel verwerkt om corrosie te voorkomen en de betrouwbaarheid te garanderen. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en zullen ten goede komen aan de levensduur van de spiegel. Bovendien zijn de Platinum-spiegels getest aan de hand van de strengste kwaliteitseisen en goedgekeurd volgens de internationale voertuignorm UN 46-4. Hierdoor levert de Milenco Aero Platinum Mirror optimale prestaties.

De innovatieve Milenco Aero Platinum Mirror bestaat uit een set van twee caravanspiegels die zorgen voor optimale grip, stabiliteit en minimale trillingen. Met deze spiegelset geniet u van maximaal gebruiksgemak.

Spécifications
Marque Milenco
Série Platinum
EANCode 5060101836606
Couleur Primaire Noir
External article number 6606
Largeur du produit (cm) 12
Hauteur (cm) 13
Poids net (kg) 1,44
Garantie 2 année
Marque CE
Réglable Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours