Mestic glacière portable à compression MCCA-42 AC/DC

No. d'article 1503600
Ga je graag heerlijk voorbereid op vakantie én een leven zonder zorgen tegemoet? De multifunctionele koelbox compressor van Mestic voorziet je van alle gemakken van thuis! Daarnaast neem je de handige koelbox ook eenvoudig mee tijdens een avontuurlijk tripje dichter bij huis.   Multifunctionele
Prix de vente conseillé
€ 699,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Ga je graag heerlijk voorbereid op vakantie én een leven zonder zorgen tegemoet? De multifunctionele koelbox compressor van Mestic voorziet je van alle gemakken van thuis! Daarnaast neem je de handige koelbox ook eenvoudig mee tijdens een avontuurlijk tripje dichter bij huis.

 

Multifunctionele koelbox met vriesfunctie

Deze robuuste 3 in 1 compressor koelbox van Mestic is multifunctioneel. Hij combineert de voordelen van een traditionele, passieve koelbox mét de voordelen van een compressor koelbox. De krachtige koelbox heeft een koelbereik van +10℃ tot -18℃. Dit maakt hem geschikt voor zomerse temperaturen. Je stelt de koelbox gemakkelijk in op de gewenste temperatuur. Zo heb je met deze koelbox altijd heerlijke koude versnaperingen bij je tijdens het kamperen of een dagje op pad. Neem de compressor koelbox van Mestic mee op reis. In de auto gebruik je hem eenvoudig op 12V. Voor een aansluiting op 230V gebruik je de los verkrijgbare adapter. Je past de temperatuur ook eenvoudig aan naar de vriesstand. Bovendien werkt hij zeer lang zónder stroom. Vul hem met ijs en de extra geïsoleerde wanden houden de inhoud extra lang koud. Dit geeft je enorme vrijheid in de plekken die je wilt bezoeken.

 

Belangrijkste voordelen

 • Koelt van +10℃ én vriest tot -18℃
 • Digitaal display waarmee je eenvoudig de temperatuur instelt
 • Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
 • Robuuste constructie voor extreme omstandigheden
 • Geschikt voor 2,0L flessen
 • 3 in 1 koelbox: koelen, vriezen en passief koelen
 • Handige bekerhouder
 • Inhoud: 42 liter

 

Ideale koelbox voor op reis

De koelbox heeft een ruime inhoud van 42 liter en een handige bekerhouder. De koelbox beschikt over een slimme waterafvoer die zich onderin bevindt. Je maakt de koelbox hierdoor snel en eenvoudig schoon. Zo houd je meer tijd over om zorgeloos van jouw vakantie te genieten. Daarnaast is het mogelijk om de koelbox mee te nemen voor bijvoorbeeld een nachtje wildkamperen, zonder dat er netspanning aanwezig is. Voeg koelelementen of ijs toe en hij functioneert als een passieve koelbox. De extreem geïsoleerde koelbox blijft voor een extra lange tijd koud. Je geniet hiermee altijd en overal van optimale vrijheid.

 

Dus gebruik jij de koelbox bij de tent, in de caravan of in de natuur? Eén ding is zeker: Jij gaat een zorgeloze vakantie tegemoet met deze multifunctionele compressor koelbox van Mestic. Zo geniet jij van de optimale vrijheid met een welverdiend koud drankje na een avontuurlijke, warme dag.

Spécifications
Marque Mestic
Modèle MCCA-42
EANCode 8712757470167
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Gris
Largeur du produit (cm) 41,5
Hauteur (cm) 44,5
Longueurt (cm) 72
Poids net (kg) 19,4
Fonction Eco Oui
Garantie 2 année
Contenu (L) 42
Marque CE
Technologie de refroidissement Compresseur
Matériel Plastique
Tension d'alimentation 12/24/230 V
Capacité 55 W
Température -18 °C a 10 °C
Affichage de la température Oui
Fonction de congélation Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours