Livn manteau de cheminée Bregenz blanc

No. d'article 5955410
De Livn schouwombouw Bregenz is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De schouw met een marmerlook is een echte eyecatcher in jouw interieur. Combineer de inzethaard Lugano met de Bregenz voor een statement in je kamer. Marmer look De opvallende Bregenz past perfect is een
Prix de vente conseillé
€ 299,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn schouwombouw Bregenz is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De schouw met een marmerlook is een echte eyecatcher in jouw interieur. Combineer de inzethaard Lugano met de Bregenz voor een statement in je kamer.

Marmer look

De opvallende Bregenz past perfect is een schouwombouw die feilloos past in een modern interieur. Het strakke ontwerp creëert in combinatie met het drukke patroon de perfecte balans. De schouwombouw is gemaakt van spaanplaat met een fineer in marmereffect. De schouwombouw wordt geleverd als een gemakkelijk bouwpakket met montagemateriaal. Je hebt hierdoor de inzethaard Lugano in een oogwenk netjes afgewerkt. Hiervoor hoef je dus geen drastische verbouwing te doen. Het is dé perfecte oplossing voor een stijlvolle afwerking. Leuk voordeel, de schouwombouw zorgt voor de uitstraling van een echte open haard. Zo creëer je heel eenvoudig een prettige sfeer in huis. Daarnaast geeft de witte marmerkleur een exclusieve en klassieke uitstraling aan je woonkamer.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 80 x 100 x 30 cm (hxbxd)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: spaanplaat

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livn schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Bregenz. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Bregenz van Livn is een elegante toevoeging aan je interieur waar je tijden lang van zult genieten. In combinatie met inbouwhaard Lugano creëer je de sfeer van een echte open haard. Je hoeft de inzethaard slechts in het stopcontact te steken.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757468942
Couleur Primaire Blanc
Largeur du produit (cm) 100
Profondeur (cm) 30
Hauteur (cm) 80
Garantie 2 année
Matériel SPAANPLAAT

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours