Livn cheminée électrique mural Brixham

No. d'article 5955200
De Livn hanghaard Brixham is voorzien van realistisch 3D LED-vlambeeld, backlight en 2 warmtestanden. De heater zit onder de hanghaard verwerkt waardoor je de rechte zwarte haard ook onder een televisie kunt monteren. Geavanceerde hanghaard De Livn hanghaard Brixham heeft een realistisch
Prix de vente conseillé
€ 379,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn hanghaard Brixham is voorzien van realistisch 3D LED-vlambeeld, backlight en 2 warmtestanden. De heater zit onder de hanghaard verwerkt waardoor je de rechte zwarte haard ook onder een televisie kunt monteren.

Geavanceerde hanghaard

De Livn hanghaard Brixham heeft een realistisch vlambeeld en vlambed. Door de 3D LED-technologie zien de vlammen er waarheidsgetrouw uit. Daarnaast heeft de hanghaard een backlight fu Verder zit er een digitaal display in de haard verwerkt, welke tijdelijk verschijnt als je de afstandsbediening gebruikt. Hiermee is het bedienen van de hanghaard nog overzichtelijker. Je kunt met de meegeleverde afstandsbediening o.a. een timer instellen met een uitgestelde start, de vlammen dimmen én de haard instellen naar de dagen van de week. Naast een afstandsbediening wordt de haard geleverd inclusief houtblokken en kiezelstenen.

Belangrijkste voordelen:

 • Realistisch vlambeeld door 3D LED-technologie
 • Achtergrond verlichting in 14 kleur opties
 • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
 • Plaats heater: onder
 • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
 • Sfeervol en warm
 • Afmetingen: 45 x 98 x 12,9 cm (hxbxd)

Duurzame haard

De Livn hanghaard Brixham is ideaal voor als je wilt genieten van een gezellig haardvuur zonder het milieu te schaden. De hanghaard beschikt over twee standen die door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd worden. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

De Brixham is een brede elektrische haard met een prachtig tijdloos en modern design. De opvolger van de Brighton is nog geavanceerder, waardoor de vlammen bijna niet van echt zijn te onderscheiden.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757468676
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 98
Profondeur (cm) 12,9
Hauteur (cm) 45
Poids net (kg) 10,5
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours