Livn cheminée électrique encastrable Lugano

No. d'article 5955210
De Livn elektrische inzethaard Lugano is een inzethaard met een groot venster waardoor je de vlammen uitgebreid kunt bestuderen. De elektrische haard is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsen waar een stroomaansluiting aanwezig is. Realistisch vlammenspel
Prix de vente conseillé
€ 269,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Livn elektrische inzethaard Lugano is een inzethaard met een groot venster waardoor je de vlammen uitgebreid kunt bestuderen. De elektrische haard is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsen waar een stroomaansluiting aanwezig is.

Realistisch vlammenspel

De Lugano is te combineren met verschillende Livn schouwombouwen. De Mix & Match haard zorgt ervoor dat je hem kunt combineren met een schouwombouw die perfect aansluit op je interieur. Door het gebruik van de nieuwste LED-technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden. De Lugano heeft een digitaal display verwerkt in de haard, die tijdelijk verschijnt bij gebruik van de afstandsbediening.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 43,4 x 60 x 19 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Lugano inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Lugano alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeermaker. Combineer de Lugano met één van de vele schouwombouwen voor de sfeer van een echte open haard in de stijl naar jouw voorkeur.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757468683
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 60
Profondeur (cm) 19
Hauteur (cm) 43,4
Poids net (kg) 11,64
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours