Livin'flame poêle au wok Jada

No. d'article 5953280
Wokken op een terrashaard of vuurkorf? Het kan! Met deze wokpan bereid jij in een handomdraai de lekkerste wokgerechten. De Livin’flame gietijzeren wokpan past perfect op de Jada terrashaard en vuurkorf. Gemaakt van gietijzer, heeft de grote wokpan een lange levensduur. Gietijzeren wok Speciaal
Prix de vente conseillé
€ 49,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wokken op een terrashaard of vuurkorf? Het kan! Met deze wokpan bereid jij in een handomdraai de lekkerste wokgerechten. De Livin’flame gietijzeren wokpan past perfect op de Jada terrashaard en vuurkorf. Gemaakt van gietijzer, heeft de grote wokpan een lange levensduur.

Gietijzeren wok

Speciaal voor de Jada terrashaard en vuurkorf heeft Livin’flame een aantal BBQ accessoires in het assortiment, waaronder een wokpan. De gietijzeren wok heeft door zijn zwarte kleur dezelfde uitstraling als de rest van de Jada serie. Gietijzer is daarnaast bestand tegen zeer hoge temperaturen en is erg duurzaam. Ook zorgt het materiaal van de wok voor een gelijkmatige garing. Met een diameter van 45cm is de Livin’flame wokpan ook geschikt voor het bereiden van grote maaltijden.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor de Jada terrashaard of vuurkorf
  • Afmeting: Ø 45 cm
  • Materiaal: gietijzer

Wokpan van formaat

De gietijzeren wok wordt geleverd inclusief bijbehorende metalen ring, die ervoor zorgt dat de wok niet schuift. Klaar met wokken? Gebruik de handvaten om de wokpan gemakkelijk van de terrashaard of vuurkorf af te halen. Maar pas op! De handvaten worden door het vuur erg heet. Wacht dus tot de wok voldoende is afgekoeld of gebruik speciale handschoenen die bestand zijn tegen extreme hitte.

Maak van jouw Jada terrashaard of vuurkorf een multifunctionele barbecue. Gebruik hiervoor de Livin’flame BBQ accessoires. Naast de 45cm doorsnee wokpan, is er voor de Jada serie ook een BBQ rooster en grillplaat.

Spécifications
Marque Livn
Série Jada
Modèle Wokpan
EANCode 8712757471072
Couleur Primaire Noir
Largeur du produit (cm) 45
Longueurt (cm) 45
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours