Cosiscoop Urban white

No. d'article 5801260
Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze. Cosiscoop gaslantaarns geven sfeer, gezelligheid en verlengen je
Prix de vente conseillé
€ 189,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Ben je op zoek naar een stoere variant met een mooie combinatie van materialen? Dan is de Cosiscoop Urban echt wat voor jou. Door het gebruik van teakhout in combinatie met wit of zwart metaal, is de Urban altijd de perfecte keuze. Cosiscoop gaslantaarns geven sfeer, gezelligheid en verlengen je zwoele zomeravond. De Cosiscoop Urban is handig en eenvoudig in gebruik. Plaats aan de onderzijde een 190 gram gascartouche en steek de Urban aan met een lange aansteker. Daarna heb je ongeveer 5-6 uur een sfeervolle vlam.

Wil je hem tussentijds uitzetten? Geen probleem, door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven en kan de lantaarn de volgende keer gewoon weer aangestoken worden met een lange aansteker.

Alle Scoop gaslantaarns werken op een universele 190 gram prikcartouche. Let op dat je altijd een gascartouche kiest die voorzien is van een gas-stop-systeem. Mocht de gaslantaarn het contact met de cartouche verliezen gaat het gas-stop-systeem automatisch in werking.

De Cosiscoop Urban wordt geleverd inclusief kiezelstenen. Universele 190 gram gascartouches met veiligheidsventiel zijn te verkrijgen bij onze Cosi partners, tuincentra en bouwmarkten.

Spécifications
Marque Cosi
Série Cosiscoop
Modèle Urban
EANCode 8712757469604
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Marron
Carburant Propane butane
Consommation de carburant (gramme/heure) 30
Largeur du produit (cm) 20
Hauteur (cm) 49,3
Longueurt (cm) 20
Poids net (kg) 4
Garantie 2 année
Marque CE
Capacité 0,4 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours