Cosidesign Line black frame / black marble look top

No. d'article 5980940
De Cosidesign line is een stijlvolle vuurtafel met een marmerlook Dekton-tafelblad en een dun rvs-frame. De combinatie van deze materialen maakt de vuurtafel enorm sterk en geeft een lange levensduur. Het tafelblad met marmerlook is beschikbaar in twee kleuren: black en white. Een gasfles met een
Prix de vente conseillé
€ 1.599,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Cosidesign line is een stijlvolle vuurtafel met een marmerlook Dekton-tafelblad en een dun rvs-frame. De combinatie van deze materialen maakt de vuurtafel enorm sterk en geeft een lange levensduur. Het tafelblad met marmerlook is beschikbaar in twee kleuren: black en white. Een gasfles met een max. hoogte van 40 cm past in het strakke frame van de Cosidesign Line.

Plaats de vuurtafel bij een loungeset of tuinbank en ga heerlijk warm bij de tafelhaard zitten. De Cosidesign line maakt jouw buitenruimte de perfecte plek om extra lang te genieten van gezellige avonden met een hapje en een drankje erbij.

De Cosidesign Line wordt geleverd inclusief 30 mBar regelaar met gasslang, 3 keramische houtblokken, lavastenen, batterij en afdekplaat.

Spécifications
Marque Cosi
Modèle Design Line
EANCode 8712757468584
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Gris
Carburant Propane
Consommation de carburant (gramme/heure) 608
Largeur du produit (cm) 80
Hauteur (cm) 47
Longueurt (cm) 120
Poids net (kg) 46
Garantie 2 année
Marque CE
Capacité 9 kW
Capacité 9 kW

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours