Travellife Barletta repose-jambes Comfort bleu

No. d'article 2128130
De Barletta Comfort voetenbank is de ideale toevoeging aan uw Barletta Comfort (Plus) campingstoel! Hiermee tovert u uw stoel in een handomdraai om tot een comfortabele ligstoel. Drankje erbij en laat de zon maar komen! Languit genieten met uw Barletta Comfort voetenbank Met het grootste gemak
Prix de vente conseillé
€ 49,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Barletta Comfort voetenbank is de ideale toevoeging aan uw Barletta Comfort (Plus) campingstoel! Hiermee tovert u uw stoel in een handomdraai om tot een comfortabele ligstoel. Drankje erbij en laat de zon maar komen!

Languit genieten met uw Barletta Comfort voetenbank

Met het grootste gemak maakt u van uw Barletta Comfort stoel een volwaardige relaxstoel. In combinatie met de Barletta Comfort voetenbank kunt u heerlijk languit ontspannen op de camping of lekker in uw eigen tuin. Het bankje is gemakkelijk te bevestigen door het aan de crossbar van uw campingstoel te klikken. Eenmaal vastgeklikt sluit de voetensteun perfect aan op het zitvlak. Met hetzelfde gemak maakt u het ook weer los. Zet de rug van uw stoel achteruit en u heeft nu een heerlijke ligstoel!

Belangrijkste voordelen

  • Luchtdoorlatend en weerbestendig dankzij Airmesh stof
  • Gebruiksvriendelijk klikbevestigingssysteem
  • Draagvermogen tot 30 kg
  • 2 jaar garantie

Compact en gebruiksvriendelijk

Het voetenbankje is gemakkelijk op te klappen tot een compact en makkelijk vervoerbaar item. De afmetingen zijn dan 90 x 48 x 9 cm (lxbxh). Ook weegt het inklapbare voetenbankje maar 1,2 kg, waardoor het makkelijk in uw bagage past. De Barletta Comfort voetenbank is bekleed met Airmesh stof. De luchtdoorlatende en sneldrogende vezelstructuur van dit materiaal zorgt ervoor dat water en vocht geen kans krijgen om in de bekleding te trekken. Ook is hij hierdoor gemakkelijk schoon te maken. Zo is uw meubel altijd klaar voor gebruik en blijft hij bovendien in een optimale conditie. Qua kleur sluiten de voetenbanken perfect aan op de Barletta Comfort campingstoelen, zodat u een mooie set heeft staan.

Kortom, met uw Barletta Comfort stoel en uw Barletta Comfort voetenbank geniet u van vele heerlijke dagen in de buitenlucht. Lekker met de voetjes omhoog komt u volledig tot rust.

Spécifications
Marque Travellife
Série Barletta
Modèle Comfort
EANCode 8712757465606
Couleur Primaire Bleu
Couleur Secondaire Gris
Largeur du produit (cm) 48
Profondeur (cm) 74
Hauteur (cm) 41
Poids net (kg) 1,2
Poids maximale (kg) 30
Garantie 2 année
Marque CE
Couleur de revêtement Bleu
Couleur d'armature Anthracite
Matériel de revêtement Airmesh
Matériau Armature Aluminium
Matériau de remplissage Mousse
360 afbeelding https://embed.imajize.com/1123589
Réglable Non
Largeur du siège (cm) 48
Profondeur du siège (cm) 74
Hauteur de selle (cm) 41
Largeur pliée (cm) 48
Longueur pliée (cm) 90
Hauteur pliée (cm) 9

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours