Aangename temperaturen met Mestic

dimanche 1 janvier 2023
Leestijd 3 minuten: Steeds meer kampeerders maken zich klaar voor een nieuw seizoen in de buitenlucht. Met de lente in hun bol houden sommigen geen rekening met de wisselvallige temperaturen. Ondanks dat het zonnetje overdag begint te schijnen, kan het ‘s avonds nog best fris zijn. Mestic heeft daarom een speciale airconditioning ontworpen die een camper of caravan zowel kunnen verwarmen als verkoelen. Met het oog op de zomer zijn kampeerders zo ook voorbereid op de warmere dagen. Naast de Mestic dakairconditioner RTA-2500 is de flexibele, innovatieve Mestic Split Unit airconditioner SPA-3000 ook een echte aanwinst voor de zomer. Deze handige airconditioning is ontzettend eenvoudig door de kampeerder zelf aan het raam te monteren en zorgt voor de nodige verkoeling.

DELEN | LEES MEER


Mestic dakairconditioner RTA-2500

Mestic Dakairconditioner RTA-2500

De Mestic Dakairconditioner RTA-2500 komt altijd van pas. Last van klotsende oksel op warme dagen of onder drie dekens liggen om op te warmen in de kou? Dat is met de Mestic dakairco verledentijd. Met deze airconditioning is een camper of caravan binnen de kortste keren perfect op temperatuur.


De krachtige airco heeft een instelbereik van 16 °C tot 30 °C, een aangename binnentemperatuur is eenvoudig in te stellen. Naast verwarmen en verkoelen valt ook ontvochtigen onder de opties. Dit voorkomt schimmels en vochtplekken én optimaliseert het luchtvochtigheidsgehalte. Verder maakt de compacte dakairco nauwelijks geluid en is deze voorzien van een softstartsysteem. Zelfs met weinig stroom tot de beschikking, is probleemloos opstarten hiermee gegarandeerd. Met de Mestic dakairco genieten kampeerders dus het hele jaar door van aangename, comfortabele temperaturen in hun camper of caravan.

Mestic Split Unit Airconditioner SPA-3000

Mestic Split Unit Airconditioner SPA-3000

De innovatieve Mestic Split Unit is uniek in zijn soort en het vernieuwende ontwerp in niemand ontschoten. Deze airco heeft dan ook een mooie tweede plek behaald in de wedstrijd om caravan accessoire van het jaar 2020. De Split Unit heeft een laag vermogen van 400W en drie ventilatiestanden. De slaapstand en het lage geluidsniveau zorgen ook ’s nachts voor een comfortabele temperatuur en een ongestoorde nachtrust. Perfect voor op vakantie dus.


Maar is dat het enige? Zeker niet! Bij deze compacte airco draait alles om gemak. Monteren en demonteren is eenvoudiger dan ooit. Als er na enige tijd overgestapt wordt op een nieuw voertuig is deze draagbare airconditioning nog altijd te gebruiken. De Split Unit wordt via het raam worden opgehangen. Deze airconditioning is dus voor veel caravans en campers geschikt en het raam kan gewoon open en dicht! In de onderstaande video laat Jos Mark van Campingtrend het aan je zien.


Met Mestic airconditionings heb je alles in huis voor een comfortabele zomer!Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours