Manor House feu intégré Oxford

No. d'article 5950760
De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D
Prix de vente conseillé
€ 499,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Oxford inbouwhaard van Manor House is een sfeervolle en luxe eyecatcher. Met zijn moderne design maakt deze elektrische haard in elk interieur indruk. Op koele avonden zorgt hij voor een aangename temperatuur, maar op warme dagen kunt u hem ook slechts ter decoratie aan zetten. De realistische 3D led vlammen maken gezellige avonden met vrienden of familie helemaal compleet.

Realistische 3D led vlammen

De Oxford is een compacte inbouwhaard van 60 cm breed en 60 cm hoog. Door de ingebouwde led technologie geniet u van een zeer realistisch vlammenspel. De vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, tenzij u ervoor kiest om het vuur een ander kleurtje te geven. De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem van de haard liggen los, zodat u ze helemaal naar uw smaak kunt neerleggen. Deze inbouwhaard heeft een diepte van slechts 21 cm, waardoor hij in veel interieurs fraai en strak ingebouwd kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 60 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Aangenaam warm

Met de Oxford inbouwhaard heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet de Oxford aan de ErP-richtlijnen. De heater is onopvallend weggewerkt boven het schuine glas. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming ook uitschakelen.

De Oxford is een prachtige, moderne inbouwhaard die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient. Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Manor House.

Spécifications
Marque Manor House
Modèle Oxford
EANCode 8712757464074
Couleur Primaire Noir
Nobre de positions 2
Télécommande Oui
Largeur du produit (cm) 58,8
Profondeur (cm) 18
Hauteur (cm) 69,6
Poids net (kg) 22,5
Garantie 2 année
Marque CE
Puissance maximale 2000
Genre de foyer Feu intégré

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours