Thule Veduta 6300 4,00m large

No. d'article 9321110
Toe aan wat meer leefruimte naast de caravan? Deze gebruiksvriendelijke voortent maakt het mogelijk. Met deze luifeltent, speciaal ontworpen voor caravans, geniet u heerlijk beschut van de buitenlucht. Modulaire voortent De Veduta luifeltent heeft een tijdloos design dat bij alle caravans mooi
Prix de vente conseillé
€ 3.140,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Toe aan wat meer leefruimte naast de caravan? Deze gebruiksvriendelijke voortent maakt het mogelijk. Met deze luifeltent, speciaal ontworpen voor caravans, geniet u heerlijk beschut van de buitenlucht.

Modulaire voortent

De Veduta luifeltent heeft een tijdloos design dat bij alle caravans mooi staat. Hij is beschikbaar voor de Thule Omnistor 6300 en 6200 en sluit qua kleur mooi op deze luifels aan. De voortent is volledig modulair. U kunt zelf bepalen op welke manier u de tent opzet. Zo kunt u ervoor kiezen om alle panelen uit te zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om enkele panelen op te rollen en zo meer buitenlucht binnen te laten. Alle panelen zijn voorzien van ruime ramen, zodat uw uitzicht niet beperkt worden. Deze ramen zijn voorzien van muggengaas om vuil en ongedierte buiten te houden. Ook komt er altijd frisse lucht binnen door de ademende stof van de voortent, waardoor het niet onaangenaam warm wordt. En omdat de voorwanden schuin aflopen, voelt uw leefruimte binnen in de tent zeer ruim aan. Verder ontvangt u bij uw voortent ook een windslip, zodat u geen last heeft van tocht in uw voortent.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 6300 en 6200
  • Breedte: 4 meter
  • Modulair systeem
  • Eenvoudige bevestiging
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van ramen

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Het opzetten van de Veduta luifeltent is een eenvoudige klus. De panelen worden gemakkelijk aan elkaar geritst en u kunt de voorwand in een keer in de voorlijst van de luifel schuiven. De zijwanden schuift u in de aluminium spanarmen die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel worden aangebracht. Een paneel is voorzien van een deur en kan zowel aan de voorkant als aan de zijkant geplaatst worden. Zo bepaalt u zelf waar u de ingang van uw voortent creëert. Bij uw voortent ontvangt u twee luxe opbergtassen waar u de montagematerialen en panelen in op kunt bergen. Zo neemt u alles gemakkelijk mee! De voortent is gemaakt van 100% polyester Airtex; een duurzaam materiaal dat jaren meegaat. 

De Veduta voortent van Thule biedt u lekker veel ruimte om naast uw caravan te genieten. De tent is gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Ideaal voor elke vakantie!

Spécifications
Marque Thule
Série Veduta
EANCode 5415182056687
Couleur Primaire Transparant
Couleur Secondaire Blanc
Hauteur de fixation de-jusqu'a 245-259
External article number 301350
Hauteur (cm) 259
Longueurt (cm) 400
Poids net (kg) 32
Garantie 2 année
Marque CE
Matériau Parois Airtex

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours