Thule Omnistor Luxury Blocker Bag

No. d'article 9735130
Berg de zijwanden en de stangen van uw luifel netjes op met de Luxury Blocker Bag van Thule. De luxe opbergtas is speciaal ontworpen voor twee zijwanden inclusief stangen. In deze tas stopt u ze gemakkelijk, veilig en compact weg. Luxe opbergtas voor zijpanelen Opgeruimd staat netjes! Daarom
Prix de vente conseillé
€ 50,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Berg de zijwanden en de stangen van uw luifel netjes op met de Luxury Blocker Bag van Thule. De luxe opbergtas is speciaal ontworpen voor twee zijwanden inclusief stangen. In deze tas stopt u ze gemakkelijk, veilig en compact weg.

Luxe opbergtas voor zijpanelen

Opgeruimd staat netjes! Daarom komt de Luxury Blocker Bag van Thule perfect van pas. De opbergtas heeft afmetingen van 130 x 20 x 20 cm, waarmee hij groot genoeg is voor twee zijwanden én de bijbehorende stangen. U kunt er dus een complete set voor een luifel in kwijt. De tas heeft een lange rits, zodat u de spullen er niet in hoeft te proppen. U kunt de opbergtas volledig openritsen en uw spullen er eenvoudig in op bergen. Aan het draaghendel is de tas ook zeer gemakkelijk mee te dragen. Kiest u voor een Thule-zijwand? Dan is deze luxe opbergtas dus de ideale accessoire!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor panelen, spantangen en bevestigingsmateriaal
  • Afmetingen: 130 x 20 x 20 (lxbxh)

Creëer eenvoudig een voortent met Thule-zijwanden

De zijwanden van Thule bieden een eenvoudige manier om een voortent aan uw camper of caravan te plaatsen. De zijwanden zijn heel gemakkelijk aan de luifel te monteren en dankzij de diagonale steun tussen het mastprofiel en het klemprofiel profiteert u van een zeer hoge stabiliteit. Met de zijwanden aan uw luifel geniet u van een heerlijk beschut plekje, helemaal voor uzelf. Dankzij de grote ramen kunt u ondertussen nog steeds van de mooie omgeving genieten. Wilt u in de voortent van een fris briesje genieten? Zet de ramen dan lekker open!

Zijwanden en stangen liggen niet meer in de weg, als u ze veilig opbergt in uw Luxury Blocker Bag van Thule. In de bagage, of op bestemming, neemt u uw zijwanden in deze opbergtas gemakkelijk en compact mee.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
EANCode 5415182046237
Couleur Primaire Noir
External article number 301568
Largeur du produit (cm) 20
Hauteur (cm) 20
Longueurt (cm) 130

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours