Travellife Trento tenttapijt antraciet 250x400

No. d'article 9001020
Het Travellife Trento tenttapijt is het ideale schimmelwerende lichtgewicht grondzeil dat uw voeten droog houdt. De ondergrond van uw tent blijft schoon, en u heeft nooit meer last van vocht en nare geurtjes. Gemak aan de voeten, met de Travellife tenttapijten! Lichtgewicht tenttapijt Gaat u
Prix de vente conseillé
€ 59,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het Travellife Trento tenttapijt is het ideale schimmelwerende lichtgewicht grondzeil dat uw voeten droog houdt. De ondergrond van uw tent blijft schoon, en u heeft nooit meer last van vocht en nare geurtjes. Gemak aan de voeten, met de Travellife tenttapijten!

Lichtgewicht tenttapijt

Gaat u gezellig kamperen met familie of vrienden? Dan is een tenttapijt een onmisbaar item voor een comfortabel verblijf. Het tenttapijt is vervaardigd uit 100% gerecycled polypropyleen en is na de volledige gebruiksduur wederom te recyclen. Extreem duurzaam dus! Tenttapijt kan in principe zo worden neergelegd op een kale ondergrond in uw tent of voortent, maar wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een grondzeil of ecodoek. Vuil en zand valt dan door het tenttapijt en blijft achter op het grondzeil. U hoeft aan het einde van de vakantie alleen nog maar het verzamelde vuil bij elkaar te vegen!

Belangrijkste voordelen

  • Ademend, schimmelwerend en recyclebaar lichtgewicht tenttapijt
  • Biedt optimaal loopcomfort
  • Eenvoudige reiniging
  • Geleverd in stevige draagtas inclusief haken en bevestigingsclips
  • 2 jaar garantie

Gemakkelijk te reinigen

Het Travellife Trento tenttapijt is een compact op te vouwen tapijt, zodat u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het tapijt weegt 3,19 kg en heeft eenmaal uitgevouwen afmetingen van 400 x 250 cm (lxb), maar is makkelijk bij te knippen in het gewenste formaat zonder te rafelen of scheuren. Hij wordt geleverd in een stevige draagtas inclusief haken en bevestigingsclips en is gemakkelijk schoon te maken met een handborstel of lauw sopje. Het tapijt is niet alleen vuilwerend, maar ook vlamvertragend en bestand tegen hoge temperaturen. Daarnaast is het UV-bestendig: ook bij langdurig gebruik blijft de kleur en vorm behouden.

Comfortabel kamperen doet u met een Travellife tenttapijt. Tenttapijt wordt meestal gebruikt in een voortent, vouwwagen of tent, maar kan ook prima dienst doen als ondergrond in een caravan of camper of op een terras of balkon. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Spécifications
Marque Travellife
Modèle Exclusive
Couleur Primaire Gris
Couleur Secondaire Noir
Largeur du produit cm 250 cm
Longueurt cm 400 cm
Poids net kg 3,19 kg
Code EAN 8012243500324
Garantie 2 année
Matériel Polypropylène

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours