Travellife Riva tapis de tente anthracite 300x600cm

No. d'article 9001370
Het Travellife Riva tenttapijt is het ideale schimmelwerende, water- en weersbestendige grondzeil dat uw voeten droog houdt. De ondergrond van uw tent blijft schoon, en u heeft nooit meer last van vocht en vieze geurtjes. Gemak aan de voeten, met de Travellife tenttapijten! Comfortabel tenttapijt
Prix de vente conseillé
€ 89,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het Travellife Riva tenttapijt is het ideale schimmelwerende, water- en weersbestendige grondzeil dat uw voeten droog houdt. De ondergrond van uw tent blijft schoon, en u heeft nooit meer last van vocht en vieze geurtjes. Gemak aan de voeten, met de Travellife tenttapijten!

Comfortabel tenttapijt

Gaat u gezellig kamperen met familie of vrienden? Een tenttapijt is een onmisbaar item voor een comfortabel verblijf. Het Travellife Riva tenttapijt is vervaardigd uit PVC foam met een nylon drager waardoor hij geen vocht of vuil opneemt. Tenttapijt kan in principe zo worden neergelegd op een kale ondergrond in uw tent óf voortent, maar wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een grondzeil of ecodoek. Vuil en zand valt dan door het tenttapijt en blijft achter op het grondzeil. U hoeft aan het einde van de vakantie alleen nog maar het verzamelde vuil bij elkaar te vegen!

Belangrijkste voordelen

  • Ademend, schimmelwerend en water- en weersbestendig
  • Biedt optimaal loopcomfort
  • Isolerend effect
  • Gemakkelijke reiniging
  • 2 jaar garantie

Gemakkelijk te reinigen

Het Travellife Riva tenttapijt is een compact op te vouwen tapijt, waardoor u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het tapijt weegt 8,27 kg en heeft (eenmaal uitgevouwen) afmetingen van 600 x 300 cm (lxb). Wilt u een tapijt van kleiner formaat? Dan kunt u dit tenttapijt makkelijk bijknippen in het gewenste formaat zonder te rafelen of scheuren. Ook is het tapijt gemakkelijk schoon te maken met een handborstel of lauw sopje. Het tapijt is niet alleen vuilwerend, maar ook vlamvertragend en bestand tegen hoge temperaturen. Tevens is het UV-bestendig: ook bij langdurig gebruik blijft de kleur en vorm behouden.

Comfortabel kamperen doet u met een Travellife tenttapijt. Tenttapijt wordt meestal gebruikt in een voortent, vouwwagen of tent, maar kan ook prima dienst doen als ondergrond in een caravan of camper of op een terras of balkon.

Spécifications
Marque Travellife
Série Riva
EANCode 8712757448142
Couleur Primaire Gris
Largeur du produit (cm) 300
Longueurt (cm) 600
Poids net (kg) 7,1
Garantie 2 année
Matériel PVC

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours