Aerotex Tapis pour tente bleu foncé 250x400cm

No. d'article 9410310
Het Travellife Aerotex tenttapijt houdt uw voeten droog en de ondergrond van uw tent schoon. Het materiaal is niet alleen vuilwerend, maar ook volledig water- en weerbestendig. Geniet van gemak aan de voeten met de Travellife tenttapijten! Comfortabel tenttapijt Een comfortabel tenttapijt is een
Prix de vente conseillé
€ 74,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het Travellife Aerotex tenttapijt houdt uw voeten droog en de ondergrond van uw tent schoon. Het materiaal is niet alleen vuilwerend, maar ook volledig water- en weerbestendig. Geniet van gemak aan de voeten met de Travellife tenttapijten!

Comfortabel tenttapijt

Een comfortabel tenttapijt is een onmisbaar tijdens uw kampeervakantie. Het Aerotex tenttapijt van Travellife is vervaardigd uit 100% gerecycled jute materiaal en is na de volledige gebruiksduur wederom te recyclen. Extreem duurzaam dus! Tenttapijt kan in principe zo worden neergelegd op een kale ondergrond in uw tent óf voortent, maar wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een grondzeil of ecodoek. Vuil en zand valt dan door het tenttapijt en blijft achter op het grondzeil. U hoeft aan het einde van de vakantie dan alleen nog maar het verzamelde vuil bij elkaar te vegen!

Belangrijkste voordelen

  • Ademend, vuilwerend en water- en weersbestendig
  • Biedt optimaal loopcomfort
  • Isolerend effect
  • Gemakkelijke reiniging
  • 2 jaar garantie

Gemakkelijk te reinigen

Het Travellife Aerotex tenttapijt is een compact op te vouwen tapijt, zodat u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het tapijt weegt 6,1 kg en heeft eenmaal uitgevouwen afmetingen van 400 x 250 cm (lxb), maar is makkelijk bij te knippen in het gewenste formaat zonder te rafelen of scheuren. Het tapijt is gemakkelijk schoon te maken met een handborstel of lauw sopje, dus hier heeft u weinig werk aan. Het tapijt is niet alleen vuilwerend, maar ook vlamvertragend en bestand tegen hoge temperaturen. Tevens is het UV-bestendig: ook bij langdurig gebruik blijft de kleur en vorm behouden.

Comfortabel kamperen doet u met een Travellife tenttapijt. Tenttapijt wordt meestal gebruikt in een voortent, vouwwagen of tent, maar kan ook prima dienst doen als ondergrond in een caravan of camper of op een terras of balkon. Geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Spécifications
Marque Aerotex
Couleur Primaire Bleu
Largeur du produit cm 250 cm
Longueur du produit cm 400 cm
Poids net kg 6.1 kg
Code EAN 4007383245215
Garantie 2 année
Matériel Jute

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours