Thule Omnistor 8000 6,00x2,75m blanc Uni Grey

No. d'article 9372540
Naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw doet u met de Thule Omnistor 8000 wandluifel. De grootste wandluifel op de markt! Creëer uw persoonlijk plekje en blijf beschermd tegen de felle zon. Beschut ontspannen met de Thule wandluifel Op vakantie is het leuk om de omgeving van uw
Prix de vente conseillé
€ 2.219,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw doet u met de Thule Omnistor 8000 wandluifel. De grootste wandluifel op de markt! Creëer uw persoonlijk plekje en blijf beschermd tegen de felle zon.

Beschut ontspannen met de Thule wandluifel

Op vakantie is het leuk om de omgeving van uw camping te verkennen. Maar soms is het ook fijn om gewoon een dagje te relaxen naast uw camper of caravan. Met de wandluifel van Thule creëert u een heerlijk beschut plekje in de buitenlucht. Deze luifel is te verkrijgen in Mystic Grey, Sapphire Blue, Alaska Grey, Blue Sky of Uni Grey. Ook in de kleur van de cassette heeft u de keuze. Kies voor wit, crème of aluminium. De luifel is uitgevoerd in 5 lengtes tussen de 4 en 6 meter, met een standaard uitval van 2,75 meter. U creëert gemakkelijk een ruim afdak waaronder u zo lang kunt ontspannen als u wilt. Het pvc-doek beschermt niet alleen tegen uv, maar ook tegen regen. Daarnaast is het krasbestendig en gaat het jaren mee.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor grotere campers en caravans
  • Verkrijgbaar in 5 lengtes van 4 m tot 6 m, uitval van 2,75 m
  • Handmatige bediening, optioneel met motor
  • Perfecte doekspanning

Gebruiksvriendelijk en laag in onderhoud

U kunt de Omnistor 8000 handmatig bedienen, maar u kunt er ook voor kiezen om een motor op de luifel te plaatsen. Hiermee opent u de wandluifel zonder moeite met de afstandsbediening. De instellingen zijn voorgeprogrammeerd zodat de cassette altijd op de juiste manier sluit. De knikarmen zijn voorzien van geïntegreerde spanarmen, zodat het luifeldoek perfect gespannen staat. Deze spanarmen houden het terugveren van deze cassetteluifel tegen. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock Systeem helpt u de steunpoten altijd op de juiste hoogte aan te passen. Deze wandluifel heeft weinig onderhoud nodig. Het wordt aangeraden om hem minstens 1 à 2 keer per jaar schoon te maken met de bijbehorende pvc-cleaner. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen water goed af en is bovendien handig bij het schoonmaken.

Met de Thule Omnistor 8000 geniet u heerlijk beschut van het buitenleven. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u bestand bent tegen inwaaiende regen, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 8000
EANCode 5415182003216
External article number 307749
Commande Manuellement
Largeur du produit (cm) 10,5
Hauteur (cm) 17,9
Longueurt (cm) 600
Poids net (kg) 55,4
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée (cm) 275

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours