Thule Omnistor 5200 4,05x2,50m aluminium Mystic Grey 12V

No. d'article 9733420
Met het modern design van de Thule Omnistor 5200 past deze wandluifel bij de nieuwste recreatievoertuigen. Creëer uw eigen schaduwplekje en geniet! Beschut ontspannen met de Thule wandluifel Een dagje op de camping doorbrengen naast uw camper of caravan wordt een stuk aangenamer met de Omnistor
Prix de vente conseillé
€ 1.544,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met het modern design van de Thule Omnistor 5200 past deze wandluifel bij de nieuwste recreatievoertuigen. Creëer uw eigen schaduwplekje en geniet!

Beschut ontspannen met de Thule wandluifel

Een dagje op de camping doorbrengen naast uw camper of caravan wordt een stuk aangenamer met de Omnistor 5200. Natuurlijk hoopt elke kampeerder op lekker weer tijdens de vakantie, maar wanneer de temperaturen hoog oplopen en de zon fel is, dan is het ook fijn om de schaduw op te zoeken. Met deze wandluifel van Thule creëert u een heerlijk beschut plekje in de buitenlucht. Kies uit een witte, aluminium of antracietkleurige cassette en 5 trendy doekkleuren: Mystic Grey, Sapphire Blue, Alaska Grey, Blue Sky of Uni Grey. Het pvc-doek van topkwaliteit bestaat uit 5 lagen, waardoor de luifel uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig is. De luifel is verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 3 en 5 meter met een uitval van 2,50 meter. 

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor campers, caravans én kampeerbusjes
  • Verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 3 m en 5 m
  • Uitval van 2,50 m
  • Perfecte doekspanning
  • Met 12V DC motor

Gebruiksvriendelijk en laag in onderhoud

U bedient de Omnistor 5200 gemakkelijk dankzij de geïntegreerde gelijkstroommotor van 12V. Met een schakelaar die u moet indrukken opent u de luifel moeiteloos. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock Systeem helpt u de steunpoten altijd op de juiste hoogte aan te passen. Stevige knikarmen met gepatenteerde spanarmen zorgen voor een perfecte doekspanning en verhogen de windweerstand. De spanarmen zijn standaard geïntegreerd bij luifellengtes vanaf 4 meter en zijn optioneel voor de lengtes 3 en 3,50 meter. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen water goed af en is bovendien handig bij het schoonmaken.

Met de Thule Omnistor 5200 creëert u gemakkelijk een persoonlijk plekje om te ontspannen. Met de optionele tent/led-montagerail dekt u de ruimte onder de bevestiging netjes af en kunt u een tent of een led-strip installeren. Zo kunt u ook wanneer het donker wordt nog lang buiten zitten.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 5200
EANCode 5415182049016
External article number 301182
Commande Électrique
Largeur du produit (cm) 9,1
Hauteur (cm) 16,1
Longueurt (cm) 405
Poids net (kg) 29
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store d'Argent
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Tension d'alimentation 12V DC
Avancée (cm) 250
Tension d'alimentation 12V DC

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours