Thule Omnistor 4900 3,50x2,50m blanc Sapphire Blue

No. d'article 9719180
De Thule Omnistor 4900 is lichter dan de meeste luifels. Toch is hij heel stabiel en heeft hij een optimale doekspanning. Met deze luifel aan uw voertuig kunt u waar u ook bent de verkoeling van de schaduw opzoeken. Ontspannen in de schaduw Na een dagje eropuit in een hete zomer is het heerlijk
Prix de vente conseillé
€ 705,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Thule Omnistor 4900 is lichter dan de meeste luifels. Toch is hij heel stabiel en heeft hij een optimale doekspanning. Met deze luifel aan uw voertuig kunt u waar u ook bent de verkoeling van de schaduw opzoeken.

Ontspannen in de schaduw

Na een dagje eropuit in een hete zomer is het heerlijk om uit te rusten in de verkoelende schaduw van een goede luifel. De Thule Omnistor 4900 is een fijne luifel die geschikt is voor de meeste voertuigen, omdat hij in diverse afmetingen beschikbaar is. De beschikbare formaten lopen van een lengte van 2,60 en een uitval van 2 meter tot een lengte van 4,5 meter en een uitval van 2,5 meter. Het grote voordeel van de Thule Omnistor 4900 is dat hij maar weinig weegt, waardoor hij geen grote aanslag doet op het totaalgewicht van uw voertuig. Dit model weegt slechts 21,6 kg. Het doek van deze wandluifel bestaat uit één stuk met lasnaden en het unieke cassetteverstelsysteem van Thule zorgt ervoor dat de luifel zelfs na jaren gebruik nog goed sluit.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor campers, caravans, kampeerbusjes en auto’s
  • Lichtgewicht luifel
  • 3,5 m lang met een uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

Zo gebruikt u uw wandluifel

De steunpoten van de Omnistor 4900 worden verticaal uitgenomen, waardoor het risico van schade aan uw voertuig wordt geminimaliseerd. U rolt de wandluifel vervolgens handmatig uit. De hoogte van de steunpoten kunt u naar uw eigen voorkeur instellen. Let op: een luifel biedt bescherming tegen de zon, maar niet tegen andere weersinvloeden. Bij storm, sneeuw of hevige regen moet u de luifel dichtdraaien om beschadiging te voorkomen. Deze wandluifel is beschikbaar in diverse kleuren. U kunt kiezen voor de cassettekleuren aluminium, antraciet en wit en het doek is beschikbaar in Mystic Grey en Sapphire Blue. Kies het model dat het beste bij uw voertuig past!

Deze luifel is de perfecte toevoeging aan uw camper, caravan of kampeerbusje. Wilt u van nog meer gemak profiteren? Dan kunt u verschillende accessoires zoals Rain Blockers en Sun Blockers aan uw luifel toevoegen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 4900
External article number 309642
Commande Manuellement
Largeur du produit cm 8.7 cm
Hauteur du produit cm 13.8 cm
Longueur du produit cm 350 cm
Poids net kg 21.6 kg
Code EAN 5415182008082
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Bleu
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée cm 250 cm
Pièces jointes
Mode d’emploi 9719180M.pdf
Vue éclatée 9719180T.pdf

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours