Thule Omnistor 2000 3,00x2,15m blanc Alaska Grey

No. d'article 9324420
Niets zo fijn als lekker ontspannen naast uw kampeerbusje, onderweg of op de camping. Met de Thule Omnistor 2000 wandluifel doet u dat heerlijk in de schaduw! U creëert met het grootste gemak een beschut plekje om te relaxen.  Beschut ontspannen met de Thule wandluifel Gezellig met de kinderen
Prix de vente conseillé
€ 580,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Niets zo fijn als lekker ontspannen naast uw kampeerbusje, onderweg of op de camping. Met de Thule Omnistor 2000 wandluifel doet u dat heerlijk in de schaduw! U creëert met het grootste gemak een beschut plekje om te relaxen. 

Beschut ontspannen met de Thule wandluifel

Gezellig met de kinderen een spelletje doen, of samen met uw partner of vrienden een drankje doen naast uw kampeerbusje; met de Omnistor 2000 van Thule geniet u in alle comfort van de buitenlucht. U kunt de hele dag buiten zitten, uit het bereik van de stralen van de felle zon. Het duurzame, weerbestendige en kleurvaste pvc-doek in de kleur Alaska Grey of Mystic Grey beschermt niet alleen tegen uv, maar ook tegen regen. Dit model is dankzij het lage gewicht speciaal geschikt voor kleinere voertuigen en kampeerbusjes. De luifel is leverbaar in een lengte van 1,90, 2,60 of 3 meter met een uitval van respectievelijk 1,30, 2 of 2,15 meter.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kampeerbusjes
  • Verkrijgbaar in lengtes: 1,90 m, 2,60 m of 3 m
  • Uitval van 1,30 m, 2 m of 2,15 meter
  • Handmatig te bedienen
  • Vergrendelsysteem

Genieten met het grootste gemak

Om de wandluifel te openen drukt u op de ontgrendelingsknop en trekt u hem met de hand uit. Door het automatische veersysteem rolt de luifel gemakkelijk weer op. Wanneer u de cassetteluifel openklapt vouwen de steunpoten verticaal open, waardoor ze het voertuig niet beschadigen. De instelbare poten zijn geïntegreerd in de voorlijst en bieden meer ruimte en stabiliteit. De Omnistor 2000 is voorzien van een handmatig vergrendelsysteem waardoor de cassette niet kan openen terwijl u rijdt. Deze wandluifel heeft weinig onderhoud nodig. Het wordt aangeraden om hem minstens 1 á 2 keer per jaar schoon te maken met de bijbehorende pvc-cleaner.

Of u nu op de camping bent of ergens in de natuur: met de Thule Omnistor 2000 geniet u van heerlijke ontspannen dagen in de buitenlucht. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 2000
External article number 12030004
Article Alternative 5415182054485
Commande Manuellement
Longueur du produit cm 300 cm
Poids net kg 17.5 kg
Code EAN 5415182003032
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée cm 215 cm

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours