Thule Omnistor 1200 5,50x2,50m blanc Sapphire Blue

No. d'article 9731900
De Omnistor 1200 is dé etuiluifel voor caravans. U zet hem snel en gemakkelijk op, waarna u profiteert van een heerlijk beschut en persoonlijk plekje in de schaduw. Geniet van de schaduw met de Thule wandluifel Waar u ook naartoe reist met uw caravan, met de Omnistor 1200 wandluifel creëert u
Prix de vente conseillé
€ 839,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Omnistor 1200 is dé etuiluifel voor caravans. U zet hem snel en gemakkelijk op, waarna u profiteert van een heerlijk beschut en persoonlijk plekje in de schaduw.

Geniet van de schaduw met de Thule wandluifel

Waar u ook naartoe reist met uw caravan, met de Omnistor 1200 wandluifel creëert u met het grootste gemak een privéplekje om te ontspannen. Speel een spelletje of geniet van een drankje onder het afdak, beschut van de felle zonnestralen. De luifel is verkrijgbaar in 11 lengtes tussen 2,30 en 5,50 meter met een maximale uitval van 2,50 meter. Hij wordt geleverd in een witte etui en u kunt kiezen uit een Mystic Grey of een Sapphire Blue doek. Het doek bestaat uit 5 lagen, waardoor de luifel uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig is.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • Verkrijgbaar in 11 lengtes van 2,30 m tot 5,50 m
  • Uitval van 2 m, 2,20 m of 2,50 m
  • Perfecte doekspanning door ‘pump-buckle’ doekspansysteem
  • Gebruiksvriendelijk Quick Lock systeem

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

De luifel zit in een pvc-hoes die eenvoudig in de caravanrail te schuiven is. Open de hoes en rol de luifel handmatig uit. Wanneer u hem uitrolt zwenken de steunpoten en spanarmen uit, waardoor u deze compacte etuiluifel gemakkelijk opzet. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock systeem helpt u de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen en met het exclusieve ‘pump-buckle’ doekspansysteem spant u het luifeldoek perfect op. Uw luifel staat stevig en stabiel. Luifels met een lengte vanaf 3,50 meter beschikken over een geïntegreerde bevestiging in de voorlijst waarop u een derde steunpoot kunt aanbrengen voor extra stabiliteit. Vanaf 4 meter wordt er standaard een supplementaire middenspanstang meegeleverd.

Met de Omnistor 1200 van Thule geniet u waar u ook bent van verkoelende schaduw. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw wandluifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u bestand bent tegen inwaaiende regen, zonder dat uw uitzicht beperkt wordt. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 1200
EANCode 5415182042895
External article number 307366
Commande Manuellement
Largeur du produit (cm) 8,9
Hauteur (cm) 11,6
Longueurt (cm) 550
Poids net (kg) 20
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Bleu
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée (cm) 250

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours