Thule Rain Blocker zijwand G2 minivan to 3200 1,80-1,99 uitval 2.50m

No. d'article 9319500
Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren. Eenvoudige bescherming tegen regen Wilt
Prix de vente conseillé
€ 254,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw minivan kunnen zitten? Dan is deze zijwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert met deze zijwand een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 3200 met een uitval van 2,5 meter. Hij past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 1,80 tot 1,99 meter. Dit is de afstand van de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 3200
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam

Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u alleen voor een zijwand, of combineert u hem met andere panelen om een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot.

Maak het uzelf comfortabel bij de minivan met de Rain Blocker zijwand van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. Het zijpaneel is binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!

Spécifications
Marque Thule
Série Blocker
EANCode 5415182056670
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Transparent
Hauteur de fixation de-jusqu'a 199
External article number 301339
Hauteur (cm) 199
Poids net (kg) 5,4
Garantie 2 année
Convient pour type d'auvent Montage mural
Marque CE
Matériau toile PVC
Genre de mur Paroi latérale
Avancée (cm) 250

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours