Thule Rain Blocker voorwand G2 minivan 1,81m x 1,85m (L)

No. d'article 9319470
Deze voorwand beschermt u tegen wind en regen als u voor uw voertuig van de buitenlucht geniet. Zo kunt u in alle weersomstandigheden lekker buiten zitten! U kunt de Rain Blocker voorwand combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren. Eenvoudige bescherming tegen
Prix de vente conseillé
€ 189,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze voorwand beschermt u tegen wind en regen als u voor uw voertuig van de buitenlucht geniet. Zo kunt u in alle weersomstandigheden lekker buiten zitten! U kunt de Rain Blocker voorwand combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw minivan kunnen zitten? Dan is deze voorwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert hiermee een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze voorwand is geschikt voor de Thule Omnistor 3200 luifel voor minivans. Het paneel is 1,81 m breed en 1,85 m hoog. U hoeft niet bang te zijn dat de Rain Blocker uw uitzicht belemmerd. De voorwand heeft namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 3200
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam

Zo monteert u uw voorwand

Het plaatsen van uw voorwand kost nauwelijks inspanning. U hoeft de voorwand alleen maar in de voorlijst van de luifel te schuiven. Vervolgens kunt u het paneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook combineren met andere panelen. Kiest u alleen voor een voorwand, of kiest u ervoor om te combineren en een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen vergroot u in een handomdraai uw leefruimte. Wilt u even geen gebruikmaken van uw voorwand? Dan kunt u het paneel eenvoudig oprollen en vastzetten met een gesp.

Met de Rain Blocker voorwand van Thule kunt u ook bij een buitje nog lekker buiten zitten. Het paneel is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te monteren. De perfecte toevoeging aan uw luifel!

Spécifications
Marque Thule
Série Blocker
Modèle G2 Minivan
EANCode 5415182056748
Couleur Primaire Blanc
Couleur Secondaire Transparent
Hauteur de fixation de-jusqu'a 185
External article number 301356
Hauteur (cm) 185
Longueurt (cm) 181
Poids net (kg) 3,5
Garantie 2 année
Convient pour type d'auvent Montage mural
Marque CE
Matériau toile PVC
Genre de mur Paroi avant

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours