Thule Omnistor 9200 5,50x3,00m creme Mystic Grey

No. d'article 9730830
Iedere kampeerder hoopt op heerlijke temperaturen tijdens de vakantie. Wel is het fijn om ook buiten de felle zon relaxed te kunnen zitten. De ideale oplossing is om een luifel aan uw voertuig te bevestigen. Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel profiteert u altijd van schaduw op de camping.
Prix de vente conseillé
€ 2.259,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Iedere kampeerder hoopt op heerlijke temperaturen tijdens de vakantie. Wel is het fijn om ook buiten de felle zon relaxed te kunnen zitten. De ideale oplossing is om een luifel aan uw voertuig te bevestigen. Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel profiteert u altijd van schaduw op de camping.

Ontspannen in de schaduw

De Thule Omnistor 9200 dakluifel voor de caravan of camper is verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 4 m en 6 meter en is met een uitval tot 3 m speciaal ontworpen voor grotere voertuigen. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en crème en het doek in de trendy kleuren Blue Sky, Alaska Grey, Uni Grey, Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 9200 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met dubbele staalkabels en geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere stabiliteit en windweerstand, waardoor uw cassetteluifel veiliger is in het gebruik. Door de aerodynamische vormgeving en het anti-vibratiesysteem is de luifel vrijwel geruisloos. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Speciaal voor grotere voertuigen
  • Verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 4 m en 6 m, uitval tot 3 m
  • Handmatige bediening, optioneel met motor
  • Aerodynamisch en voorzien van anti-vibratiesysteem

Hoe u uw dakluifel gebruikt

U kunt de Omnistor 9200 handmatig bedienen, maar u kunt er ook voor kiezen om er een motor op te plaatsen. Hiermee opent u de dakluifel zonder moeite met de afstandsbediening. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Uw dakluifel heeft weinig onderhoud nodig. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel zit u lekker beschut. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 9200
EANCode 5415182001922
External article number 306666
Commande Manuellement
Largeur du produit (cm) 17,6
Hauteur (cm) 11,1
Longueurt (cm) 550
Poids net (kg) 53,6
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Créme
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée (cm) 300

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours