Thule Omnistor 9200 5,50x3,00m blanc Blue Sky 230V

No. d'article 9730230
Iedere kampeerder hoopt op heerlijke temperaturen tijdens de vakantie. Wel is het fijn om ook buiten de felle zon relaxed te kunnen zitten. De ideale oplossing is om een luifel aan uw voertuig te bevestigen. Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel profiteert u altijd van schaduw op de camping.
Prix de vente conseillé
€ 2.230,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Iedere kampeerder hoopt op heerlijke temperaturen tijdens de vakantie. Wel is het fijn om ook buiten de felle zon relaxed te kunnen zitten. De ideale oplossing is om een luifel aan uw voertuig te bevestigen. Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel profiteert u altijd van schaduw op de camping.

Ontspannen in de schaduw

De Thule Omnistor 9200 dakluifel voor de caravan of camper is verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 4 m en 6 meter en is met een uitval tot 3 m speciaal ontworpen voor grotere voertuigen. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en crème en het doek in de trendy kleuren Blue Sky, Alaska Grey, Uni Grey, Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 9200 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met dubbele staalkabels en geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere stabiliteit en windweerstand, waardoor uw cassetteluifel veiliger is in het gebruik. Door de aerodynamische vormgeving en het anti-vibratiesysteem is de luifel vrijwel geruisloos. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Speciaal voor grotere voertuigen
  • Verkrijgbaar in 5 lengtes tussen 4 m en 6 m, uitval tot 3 m
  • Voorzien van 230 VAC motor met afstandsbediening
  • Aerodynamisch en voorzien van anti-vibratiesysteem

Hoe u uw dakluifel gebruikt

De Omnistor 9200 is voorzien van een 230 VAC motor met afstandsbediening, waarmee u uw dakluifel zonder moeite opent. De instellingen zijn voorgeprogrammeerd, zodat de cassette altijd op de juiste manier sluit. Dankzij een extra beveiliging kan de luifel bij stroomstoringen handmatig bediend worden. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Uw dakluifel heeft weinig onderhoud nodig. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 9200 dakluifel zit u lekker beschut. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 9200
External article number 306632
Commande Controle a distance
Largeur du produit cm 17.6 cm
Hauteur du produit cm 11.1 cm
Longueur du produit cm 550 cm
Poids net kg 56.6 kg
Code EAN 5415182001588
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Bleu
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Tension d'alimentation 230V AC
Avancée cm 300 cm
Pièces jointes
Mode d’emploi 9730230M.pdf
Vue éclatée 9730230T.pdf

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours