Thule Omnistor 6300 3,75x2,50m blanc Mystic Grey Ducato H2L3

No. d'article 9319610
De Thule Omnistor 6300 Ducato is speciaal ontworpen zodat u beschut kunt genieten naast uw kampeerbusje. Deze gebruiksvriendelijke dakluifel is eenvoudig en snel te monteren zonder te boren. Laat de zon maar komen! Ontspannen in de schaduw Op vakantie naar een warm land? Dan is het wel zo fijn
Prix de vente conseillé
€ 1.110,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Thule Omnistor 6300 Ducato is speciaal ontworpen zodat u beschut kunt genieten naast uw kampeerbusje. Deze gebruiksvriendelijke dakluifel is eenvoudig en snel te monteren zonder te boren. Laat de zon maar komen!

Ontspannen in de schaduw

Op vakantie naar een warm land? Dan is het wel zo fijn als u ook even de schaduw op kunt zoeken. Met de Thule Omnstor 6300 Ducato is dat geen probleem! Deze luifel voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer (vanaf 2007) zorgt ervoor dat u beschut kunt ontspannen. Met een lengte van 3,75 meter en een uitval van 2,5 meter creëert u met de Thule Omnistor 6300 een ruim schaduwgebied. Deze luifel is ideaal voor kampeerbusjes, want in de juiste hoek kan de luifel ook geopend en gesloten worden als de schuifdeur van uw busje open staat. Daarnaast wordt hij perfect geïntegreerd met het voertuig dankzij de adapter-afdekkappen. Zo behoudt uw kampeerbusje zijn eigen uitstraling.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor H2 Ducato, Jumper en Boxer busjes vanaf 2007
  • Eenvoudig en snel te monteren zonder boren
  • 3,75 m lang met een uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

Zo gebruikt u uw dakluifel

U bedient de Thule Omnistor 6300 Ducato eenvoudig handmatig met de bijbehorende zwengel. Om hem neer te zetten rolt u hem een stukje uit, zodat u de poten uit kunt klappen. Vervolgens rolt u het scherm verder uit. Wanneer het scherm volledig uitgerold is kunt u de poten goed zetten en de hoogte van de luifel naar uw eigen voorkeur aanpassen. De geïntegreerde spanarmen zorgen ervoor dat het luifeldoek perfect gespannen is en bieden een hoge windweerstand. Verder is de luifel voorzien van een zelfklevende EPDM-schuimband om de ruimte tussen het voertuig en de luifel af te dichten. Hiermee wordt het binnendringen van water voorkomen. Wilt u verlichting toevoegen aan de buitenkant van uw kampeerbusje? Er is ruimte vrijgelaten voor het aanbrengen van Thule ledverlichting zodat het voertuig zowel bij een open als gesloten luifel verlicht kan worden!

De Thule Omnistor 6300 Ducato is de perfecte toevoeging aan uw kampeerbusje. Waar u ook bent, u kunt altijd lekker in de schaduw ontspannen! Deze dakluifel voor kampeerbusjes is in diverse formaten beschikbaar.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 6300
External article number 302440
Commande Manuellement
Largeur du produit cm 14,6 cm
Hauteur cm 9 cm
Longueurt cm 375 cm
Poids net kg 28,5 kg
Code EAN 5415182053174
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Blanc
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Fiat Citroën Peugeot
Avancée cm 250 cm
Pièces jointes
Mode d’emploi 9319610M.pdf
Vue éclatée 9319610T.pdf

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours